Evenimente

Concurs pentru posturi vacante, la Spitalul de Urgență Pașcani

Publicat: 07 mai 2014

Conducerea Spitalului Municipal de Urgenta Pascani a organizat azi concurs pentru ocuparea a doua posturi medicale. Cinci persoane s-au prezentat astazi la interviu pentru a obtine locurile de munca vacante.

De la primele ore ale diminetii, la spitalul municipal s-a dat interviu pentru postul de asistent medical generalist, pe sectia de ingrijiri paliative si un post cu jumatate de norma pentru compartimentul de primiri urgente.

Din cei cinci candidati, care s-au prezentat astazi, doar unul a reusit sa treaca proba, cu nota 9:00 si va lucra langa medicii urgentisti.

Zilele acestea, consiliul de administratie a spitalului pregateste si modul de desfasurare a concursului pentru ocuparea postului de manager, care se organizeaza din trei in trei ani.

Mentionam ca de cateva zile au inceput inscrierile pentru postul vacant de medic specialist la serviciul de anatomie patologica. La concursul ce va avea loc la mijlocul lunii mai, se pot prezenta rezidenti aflati in ultimul an de pregatire, specialisti ori primari confirmati in specialitatea mentionata, scrie ziarulorizont.info.loading...

Adauga un comentariu