News Flash:

Concurs pentru studii postuniversitare la "Cuza"

26 August 2002
993 Vizualizari | 0 Comentarii
•In prima parte a lunii septembrie, se va desfasura concursul de admitere pentru studii postuniversitare la mai multe facultati din cadrul universitatii

In luna septembrie, la Universitatea "Al. I. Cuza", mai multe facultati vor organiza concurs de admitere la studii postuniversitare de master. Pot candida absolventi ai unei facultati apropiate ca specializare din invatamantul superior de stat sau particular acreditat. La Filosofie, inscrierea pentru cele 42 locuri la buget si 51 la taxa, la specializarile de "Teorii si practici ale interpretarii", "Probatiune si reinsertie sociala", "Sisteme si politici publice locale" si "Management social si dezvoltare continua", va avea loc in perioada 26-30 august. Examenul va consta dintr-un interviu si o selectie pe baza de dosar. Facultatea de Litere pune la dispozitie 30 de locuri la buget si 30 la taxa, la sectiile "Studii francofone", "Culturologie slava" si "Traducere-interpretariat". Intre 2-5 septemebrie va fi inscrierea, iar pe data de 9 septembrie, proba scrisa. La Fizica nu a fost stabilit inca numarul de locuri, dar inscrierea va avea loc intre 6-10 septembrie petru specializarile: "Fizica plasmei", "Fizica medicala si biofizica", "Optica-spectroscopie", "Fizica straturilor subtiri", "Teoria fenomenelor neliniare", "Proprietati electrice si magnetice ale straturilor fine si ultrafine". Facultatea de Geografie va scoate la concurs 15 locuri subventionate si 15 nesubventionate la "Geografie umana", 10 la buget si 17 la taxa la "Stiinta solului". Departamentul de Geologie a primit aprobare pentru 8 locuri finantate si 7 nefinantate la "Biostratigrafie" si 8 locuri fara taxa si 7 cu taxa la "Geologia resurselor umane". Selectia consta intr-un concurs de dosare, iar inscrierea este intre 3-8 septembrie. Facultatea de Drept pune la dispozitia candidatilor 33 de locuri la buget si 20 la taxa la specialiazarea de "Drept international public", cu doua probe scrise pe 12 si 13 septembrie. Pentru specializarea de "Drept public si privat", in regim nefinantat, inscrierile vor avea loc intre 3-13 septembrie.
Alina ZAHARIUC
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1390 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014615 (s)