Magazin

Concurs: „Vrei sa apari intr-un videoclip?”

Publicat: 05 sept. 2012
1

Cantaretul Mihai Traistariu lanseaza, incepand de miercuri, concursul „Vrei sa apari intr-un videoclip?” in care castigatorul va avea posibilitatea sa apara in urmatorul videoclip al artistului.
„Am lansat un concurs valabil pentru orice cetatean de pe aceasta planeta. Castigatorul concursului va aparea in urmatorul meu videoclip”, informeaza artistul pe site-ul sau oficial. Concursul se adreseaza tuturor cetatenilor „de orice varsta, indiferent de nationalitate, etnie, sex sau religie”.

Doritorii trebuie sa se inregistreze in timp ce interpreteaza una dintre melodiile interpretate sau compuse de Mihai Traistariu si sa o posteze pe Youtube in perioada 5 septembrie 2012 – 5 ianuarie 2013. Concurentii trebuie sa posteze link-ul cu filmarea pe contul oficial de facebook al artistului (www.facebook.com/Mihai.Traistariu) sau sa-i trimita acestuia link-ul pe e-mail-ul personal ([email protected]) pentru a putea fi luat in calcul pentru concurs. In competitie vor intra numai filmuletele postate dupa 5 septembrie.

Castigatorul va fi cel care pe 5 ianuarie 2013, la ora 14,00, va avea cele mai multe vizionari pe Youtube, informeaza un comunicat al artistului.

„Indiferent de cine castiga, scenariul noului videoclip Mihai Traistariu va fi conceput in asa fel incat sa se plieze perfect pe eroul castigator”, mai spune artistul pe site-ul sau oficial.

Adauga un comentariu