Eveniment-Social

Concursul de matematica aplicata ”Adolf Haimovici”, Etapa Nationala, editia a XXIII- a

Publicat: 15 mai 2019
1

Manifestare de amploare, Concursul de Matematica Aplicata "Adolf Haimovici", editia a XXIII-a, se desfasoara din acest an sub egida Ministerului Educatiei Nationale, fiind o initiativa ieseana care si-a castigat un bine-meritat loc la nivel national. 

Acest important eveniment educational se adreseaza elevilor de liceu, de la profilurile: tehnic; servicii si resurse naturale si protectia mediului; real – specializarea stiintele naturii;  umanist – specializarea filologie (cl. a IX-a, cl. a X-a), precum si specializarea stiinte sociale (cl. a IX-a, cl. a XII-a).

Anul acesta participa peste 323 elevi din intreaga tara, precum si 43 profesori insotitori, din 40 de judete.

Deschiderea oficiala are loc sambata, 18 mai 2019, la ora 9.00, in Amfiteatrul TCM 2, din cadrul Facultatii de Constructii de Masini si Management Industrial Iasi. Proba de concurs va avea loc in cadrul acestei institutii de invatamant superior, in aceeasi zi, incepand cu ora 10.00.  Premiile si medaliile SSMR oferite la finalul concursului constituie o rasplata binemeritata pentru efortul elevilor. O particularitate a acestui concurs o reprezinta acordarea burselor de studiu pentru premiantii concursului, care au astfel posibilitatea de a urma cursurile Facultatii de Constructii de Masini si Management Industrial din Iasi.
Adauga un comentariu