Eveniment-Social

Concursul Interdisciplinar Regional „Religia in dimensiunea virtuala”, editia a 11-a, organizat de Liceul de Informatica din Iasi

Publicat: 25 oct. 2017
1
Profesorii si elevii Liceului Teoretic de Informatica „Grigore Moisil” Iasi organizeaza si anul acesta, editia a XII-a a Concursului interdisciplinar regional „Religia in dimensiune virtuala”. Concursul se va desfasura pe data de 27 octombrie in sala Baptisteriu a Muzeului Mitropolitan incepand cu ora 14.
Partenerii acestei activitati sunt Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi si Mitropolia Moldovei si Bucovinei. 
Concursul are doua sectiuni:
@ la prima sectiune este prevazuta o competitie de pagini web si film, adresata elevilor de liceu, cu participare directa in faza finala,
@ a doua sectiune se va desfasura in luna noiembrie si va consta intr-o competitie de proiecte Power Point cu participare indirecta. 
Regulamentul concursului se afla postat pe pagina web a Liceului: http://liis.ro/Pages/view/concurs/481.
Temele de religie pentru cele doua sectiuni ale concursului sunt, la alegere:
@ Sfanta Treime, chipul iubirii desavarsite
@ Sfinti si modele de sfintenie
@ Spatiu si timp sfant 
@ Dialogul dintre stiinta si credinta
In urma preselectiei la sectiunea I, la faza finala a concursului vor participa echipe de la Liceul Economic „Nicolae Iorga”, Pascani, Colegiul Tehnic de Cai Ferate „Unirea” Pascani,  Liceul Teoretic „Grigore Antipa”, Botosani, Colegiul Tehnic Forestier Piatra Neamt si Liceul Teoretic de Informatica “Grigore Moisil” Iasi. 
„Pentru concurentii cu cele mai bune proiecte am pregatit premii in diplome si o excursie de o zi la Manastirea Miclauseni. Dupa concurs, Parintele Proteosinghel Iustin Neagu de la Biseria Socola va sustine conferinta intitulata „Sfanta Liturghie-semnificatie si simbol” pentru invitatii si participantii la aceasta activitate”, a precizat prof. Carmen Losonczy, directorul Liceului de Informatica din Iasi.
Organizatorii acestui concurs sunt prof. dr. Violeta Tutui si prof. Floricica Murariu.
Adauga un comentariu