Eveniment-Social

Concursuri importante la Inspectoratul Școlar Județean Iași! Sunt vizate posturi de directori în școli și colegii

Publicat: 29 iul. 2020

Perioadă plină la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Iași! Importante concursuri, pentru posturi vacante de director și director adjunct în școli și colegii. Sunt vizate posturi de la colegii valoroase din municipiul Iași: „Emil Racoviță”, „Gheorghe Asachi”, Pedagogic „Vasile Lupu” sau școlile gimnaziale „Ion Simionescu” sau „Mihai Codreanu”. Proba de interviu se va desfășura în data de 5 august, la Inspectoratul Școlar Județean

Concursuri importante la Inspectoratul Școlar Județean Iași

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Iași a demarat importante concursuri, pentru posturi vacante de director și director adjunct în școli și colegii! Sunt vizate 13 funcții de director plin și 8 de director adjunct, în municipiul Iași, respectiv în județul Iași. Proba de interviu se va desfășura în data de 5 august, la Inspectoratul Școlar Județean. AICI  pot fi consultate toate documentele necesare și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească toți candidații.

Lista cu școli și colegii, din Iași, unde Inspectoratul Școlar Județean organizează concursuri pentru posturi de directori și directori adjuncți

Inspectoratul Școlar Județean Iași a publicat lista completă cu unitățile de învățământ preuniversitar unde vor fi organizate concursuri pentru posturi vacante de director și director adjunct  în școli și colegii. Pentru funcția de director plin este vorba de unitățile educaționale: Liceul Teoretic „Miron Costin” Iași, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Iași, Școala Gimnazială „Colonel Constantin Langa” Miroslava, Școala Gimnazială „Comandor Alexandru Cătuneanu” Lunca Cetățuii – Ciurea, Școala Gimnazială „Ion Simionescu” Iași, Școala Gimnazială „Mihai Codreanu” Iași. Urmează Școala Gimnazială „Ruși” din Belcești, Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Dobrovăț, Școala Gimnazială Liteni, din Belcești, Școala Gimnazială din Mironeasca, Școala Gimnazială din Miroslovești, Școala Profesională de Industrie Alimentară din Țibana și Școala Gimnazială din Valea Seacă.

Candidații pentru posturi de directori și directori adjuncți vor depune, în intervalul 27 iulie – 4 august 2020, dosarul de candidatură la ISJ Iași

Candidații pentru posturi de directori și directori adjuncți vor depune, în intervalul 27 iulie – 4 august 2020, dosarul de candidatură la ISJ Iași.

„Cadrele didactice interesate de ocuparea unei funcții de conducere în unitățile de învățământ preuniversitar, unde sunt posturi vacante vor depune, în intervalul 27 iulie – 4 august 2020, dosarul de candidatură la ISJ Iași, conform Procedurii specifice operaționale. Proba de interviu se va desfășura în data de 5 august, conform graficului de desfășurare al acestuia, care va fi afișat pe data de 4 august”, au precizat oficialii Inspectoratului Școlar Județean Iași.

Mai departe, lista unităților de învățământ preuniversitar, din județul Iași, unde sunt posturi de directori adjuncți cuprinde aceste școli și colegii:  Școala Gimnazială „Gheorghe Ciobanu” din Andrieșeni, Liceul Tehnologic „Virgil Mihăilescu Craiu” din Belcești, Școala Gimnazială „Comandor Alexandru Cătuneanu” din Lunca Cetățuii, Ciurea, Școala Gimnazială „Iordache Cantacuzino” din Pașcani, Școala Gimnazială din Valea Seacă, Școala Gimnazială „Gheorghe Ciobanu” din Andrieșeni, Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” Iași, Școala Gimnazială din Slobozia și Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași.

Mutări și schimbări și în echipa de inspectori de specialitate de la Inspectoratul Școlar Județean Iași

De asemenea, au fost schimbări și în echipa de inspectori de specialitate de la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Iași. Printre profesorii înlocuiți s-ar număra: Sabina Manea (Limbi străine), Alla Apopei (Activități educative extrașcolare), Consuela Roșu (Management instituțional), Maria Rados (Istorie și Științe socio-umane), Cezar Zaharia (Limba și literatura română), Cecilia Foia (Chimie), Iuliana Vulpoi-Naghel (Fizică) și Cristinel Țîrca, de la Managementul resurselor umane, care a fost mutat pe alt post.
Printre cei care au fost numiți inspectori se numără: Vasile Sorohan, la Chimie, și Crina Ciobanu, de la Colegiul Economic Administrativ, la Managementul resurselor umane, Irina Zamfirescu la Fizică, iar Gabriela Condrea ca inspector pentru management instituțional.

Adauga un comentariu