Actualitate

Condamnaţi pentru viol după ce au sechestrat o vecină pe care au supus-o la scene greu de descris

Publicat: 18 dec. 2020
Codrina Andra Munteanu și Emilian Șoșu fost condamnați pentru viol, santaș și lipsire de libertate
Codrina Andra Munteanu și Emilian Șoșu fost condamnați pentru viol, santaș și lipsire de libertate

Două persoane au fost condamnate pentru viol după ce au sechestrat o vecină şi au supus-o la scene greu de descris. Vorbim despre o femeie în vârstă de 32 de ani şi un bărbat în vârstă de 59 de ani ambii domiciliaţi în Bacău. Aceştia au fost daţi în urmărire generală după ce, după condamnare, aceştia au fost de negăsiţi.

Dosarul instrumentat de procurorii români este unul în care Codrina Andra Munteanu și Emilian Șoșu au fost condamnaţi definitiv pentru viol, lipsire de libertate dar și şantaj. Vecina inculpaţilor fost supusă unor lucruri greu de imaginat și de descris.

Pedepse mari pentru cei care au violat o vecină

Conform deciziei magistraţilor, Codrina Andra Munteanu și Emilian Șoșu au fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bacău într-un dosar de viol lipsire de libertate dar şi şantaj. Femeia în vârstă de 32 de ani a fost găsită vinovată pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal şi a fost condamnată la 6 ani şi 8 luni de închisoare. În schimb, pe lângă cele două infracţiuni, bărbatul în vârstă de 59 de ani a fost găsit vinovat şi pentru infracţiunea de şantaj şi trebuie să ispăşească o pedeaps de 7 ani și 8 luni de închisoare.

Cazul a ieşit la iveală după ce partea vătămată a depus o plângere penală în care lansa acuze dure la adresa celor doi. Concret, femeia le-a spus oamenilor legii ca în 2018 a fost prinsă fără bilet într-un mijloc de transport în comun de pe raza municipiului Bacău de către Emilian Șoșu care, la acea dată, lucra pe funcţia de controlor în cadrul companiei. Pentru a o ierta de amendă, bărbatul i-ar fi propus să facă sex cu el. Din momentul propunerii, femeia a început să întreţină în mod constant relaţii sexuale cu controlorul care, în repetare rânduri a filmat-o şi a fotografiat-o în timpul relaţiilor sexuale.

Femeia a vrut să pună capăt acestui lucru dar Șoșu Emilian a pus-o să semneze un document prin care declară că a împrumutat o sumă de bani iar aceasta va fi restituită în natură. Totuși, femeia a fost amenințată de Șoșu Emilian că dacă renunță la a mai întreţine relaţii sexuale cu acesta, filmulețele vor apărea în spaţiul public la familie. Femeia a încercat să se sinucidă

„Persoana vătămată a precizat că a fost obligată de inculpatul Şoşu Emilian să scrie şi semneze două declaraţii prin care a recunoscut că a împrumutat de la acesta suma de 2.500 lei, iar pentru restituirea sumei de bani va trebui să întreţină 15 partide de sex cu acesta”, se menţionează în hotărârea instanţei.

Umilinţe de nedescris pentru victima violată

Totuşi, femeia a decis să apeleze la ajutorul poliţiştilor. Oamenii legii au intrat peste bărbat în casa de unde au sustras mai multe materiale pornografice printre care şi câteva înregistrări în care apărea femeia violată. Procurorii au urmărit înregistrările şi au observat faptul că victima era supusă unor perversiuni sexuale şi umilinţe greu de descris. De exemplu, victima era obligată să îi sugă degetele de la picioare. În înregistrări mai apărea, pe lângă bărbat, o altă femeie. La o anchetă amănunţită, procurorii au identificat femeia. Aceasta era Codrina Andra Munteanu, o vecină de-a victimei.

„În primă fază, persoana vătămată nu a dorit să formuleze declaraţii în cauză, motivând în faţa organelor de urmărire penală că a fost ameninţată de Şoşu Emilian că, dacă va depune plângere la poliţie, va publica pozele cu ea în care apare în ipostazele compromiţătoare şi, totodată, o va bate şi îi va arunca cu acid sulfuric pe faţă, aspecte care i-au produs o stare de temere, cunoscându-l pe inculpat ca fiind un tip violent”, au precizat anchetatorii.
Adauga un comentariu