Remedii naturiste

Condimentul-medicament care trateaza 600 de boli

Publicat: 17 nov. 2015
7
Daca majoritatea medicamentelor farmaceutice brevetate au numeroase efecte secundare, turmericul are numeroase beneficii, fiind demonstrat empiric cum acest condiment influenteaza pozitiv in peste 160 de cai organismul.
In timp ce nicio mancare sau planta nu este potrivita pentru toata lumea si multe dintre ele au efecte nedorite, secundare adverse, curcuma este cu adevarat unica in marja sa deosebit de ridicata vizavi de siguranta pentru sanatate, comparativ cu anumite medicamente, de exemplu, hidrocortizonul, ibuprofenul si medicamentele chimioterapicele.

Turmericul, remediul ideal pentru durerile cronice
 
De ce boli te apara
Oamenii de stiinta spun ca au descoperit peste 600 de beneficii ale turmericului. Unele dintre proprietatile uimitoare ale acestui condiment-medicament includ:
Distrugerea celulelor canceroase rezistente la medicamente;
Distrugerea celulelor stem canceroase;
Protejeaza organismul de distrugerile provocate de radiatii;
Reduce inflamatiile;
Protejeaza impotriva intoxicatiei cu metale grele (plumb, mercur, arsen);
Stopeaza dezvoltarea Alzheimerului.

Sucul de turmeric vindeca orice boala inflamatorie
 
Cum il poti consuma
Exista sute de retete cu privire la modul in care poti utiliza turmeric. Specialistii spun ca cele mai bune modalitati prin care poti consuma turmeric este adaugat in mancare sau folosit in diverse bauturi.
Corpul nostru absoarbe substantele nutritive din alimente prin intestinul subtire, dar inainte de asta, alimentele ajung intai in stomac. Componenta activa din turmeric, cunoscuta sub numele de curcumina, este solubila in grasimi, ceea ce inseamna ca se dizolva in grasimi. O varianta la-ndemana este consumul de turmeric sub forma de bauturi.
Adauga un comentariu