Stiri Turism

Conditii foarte bune pentru schiat la Predeal si la Poiana Brasov

Publicat: 09 ian. 2012
9

Conditiile de schiat pe partiile din Predeal si Poiana Brasov s-au imbunatatit in urma ninsorilor cazute. In Poiana Brasov se schiaza pe toate partiile din statiune, stratul de zapada fiind de 45 de cm in Masivul Postavarul si de peste 50 de cm in statiune.

Toate partiile de pe domeniul schiabil au fost pregatite incepand de sambata seara, iar tunurile de zapada artificiala au functionat toata noaptea. Se poate schia in conditii bune in Masivul Postavarul pe partiile recent modernizate. Pe partia Bradul va functiona iluminatul nocturn pana la ora 19,00. Toate mijloacele de transport pe cablu vor functiona in mod normal„, a declarat, pentru AGERPRES, Emil Farcasanu, monitor de schi in Poiana Brasov.

Si la Predeal, pe partia Clabucet conditiile de schiat sunt foarte bune, iar stratul de zapada a ajuns la peste 50 de cm. Partia Clabucet are instalatie de nocturna cu program de functionare pana la ora 20,00. Cei care vor sa se dea cu sania pot inchiria o saniuta la pretul de 10 lei. Si un costum complet pentru schiat poate fi inchiriat cu preturi ce variaza intre 40 si 50 de lei.

Monitorii de schi se asteapta ca pe partiile din cele doua statiuni sa fie duminica mii de persoane. Este primul week-end de cand a inceput iarna cand se poate schia pe toate partiile.

Adauga un comentariu