Eveniment-Social

Conducerea Operei Naționale Române Iași prezintă raportul pentru 30 de zile de activitate – LIVE VIDEO

Publicat: 06 apr. 2021
Daniel Șandru, managerul interimar al Operei Naționale Române Iași susține o conferință de presă în care va prezenta bilanțul celor 30 de zile de activitate

Daniel Sandru, directorul Operei Naționale Române din Iași prezintă, începând cu ora 11 raportul pentru 30 de zile de activitate. Menţionăm că întreaga conferinţă de presă se desfăşoară la sediul instituţiei.

Contextul conferinţei vine la peste o lună de când fostul manager al instituţiei, Beatrice Rancea a fost trimisă în judecată de DIICOT.

Conferinţa de presă la Opera Naţională Iași

Conform comunicatului de presă, marţi, 6 martie 2021, începând cu ora 11.00 în foaierul instituţiei va avea loc o conferinţă de presă dedicată prezentării unui raport de activitate. Conducerea formată din managerul interimar al ONRI, prof. univ. dr. Florin Daniel Șandru și coordonatorul artistic al instituţiei, tenorul Andrei Fermeșanu, prezintă un bilanţ al primelor 30 de zile de mandat și vor anunţa proiectele pentru perioada următoare:

Opera Națională Română Iași vă invită să participați la o conferință de presă, care va avea loc marți, 6 aprilie 2021, începând cu ora 11.00, în foaierul instituției. Vor participa managerul interimar al Operei Naţionale Române Iaşi, prof. univ. dr. Florin Daniel Şandru, și coordonatorul artistic al instituției, tenorul Andrei Fermeșanu. În cadrul conferinței va fi prezentat bilanțul primelor 30 de zile de mandat și vor fi anunțate proiectele pentru perioada următoare.
Vă așteptăm!

Conducerea interimară este asigurată de prof.univ. dr. Florin Șandru după ce fostul manager, Beatrice Rancea, a fost demisă după ce pe numele ei a început o anchetă penală instrumentată de DIICOT.

Cele mai importante declarații făcute de managerul interimar al Operei Naționale Române din Iași, prof. univ. dr. Florin Șandru:

 • Mandatul meu a fost lansat sub semnul echilibrului
 • Domnul ministru dorea revenirea la normalitate. Asta încerc să fac .
 • În perioada asta scursă am reușit să stabilesc un dialog cu cele două sindicate din instituție
 • Am reușit instituirea unui parteneriat cu Filarmonica Iași. Soliștii săi vor avea acces la sala mare din Operă.
 • Vom încheia un parteneriat cu Universitatea Națională de Arte George Enescu. Mâine îl vom semna.
 • Vom dezvolta clasa de balet de la Octav Băncilă pentru ca aceasta să devină o pepinieră pentru instituție.
 • Vom realiza Loja Artiștilor.

Pentru celelalte 28 de zile rămase mi-am propus:

 • Vom face pași concreți pentru noul sediu al Operei Naționale Române. Împreună cu primarul Mihai Chirica vom identifica potențialul teren.
 • Îmi propun să demarez organizarea unui concurs pentru cele 4 posturi vacante care sunt în instituție
 • Sper să pot începe un proiect de rebranding al imaginii Operei Naționale Române din Iași.

Comentarii
 • bai,voi sunteti nebuni??/cum puteti sa pune ti oameni ca fermesanu in fruntea onri???chiar nu aveti minte??omul tzaranului si parvenitul lui apreotesei????ha,ha,ha!!!cu cat esti mai prost cu atat vei reusi!!!!

Adauga un comentariu