Eveniment-Social

Conferinta cu participare internationala „Instalatii pentru Constructii si Economia de Energie”, la TUIASI

Publicat: 03 iul. 2018

Facultatea de Constructii si Instalatii de la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi (TUIASI) organizeaza in perioada 5-6 iulie cea de-a XXVIII-a editie a Conferintei cu participare internationala „Instalatii pentru Constructii si Economia de Energie”.  

Tema din acest an este „Energii regenerabile, surse si sisteme”, iar deschiderea oficiala a lucrurarilor este programata pentru joi, 5 iulie, de la ora 09.30, in Sala de Conferinte a TUIASI din cladirea Rectoratului, Corpul T.

Organizatorii au precizat ca isi propun, prin acest eveniment, sa ofere un cadru necesar pentru a se realiza un schimb eficient de opinii pe tema, descrisa ca fiind actuala, dar si de interes pentru cat mai multe categorii de cercetatori.  

„In acest moment omenirea se confrunta cu cateva probleme esentiale pentru existenta ei. Aceste probleme sunt legate de viitorul energetic al umanitatii si de asigurarea necesarului de apa si alimente. Multe din preocuparile de pana acum ne-au concentrat atentia asupra unor prioritati conjuncturale. Avand in vedere toate acestea si – totodata – tinand cont  de problemele create de schimbarile climatice precum si de diminuarea resurselor energetice, apreciem ca a sosit momentul ca, aceasta noua editie, sa ne ofere un bun prilej pentru a privi in perspectiva prin crearea unui cadru plenar de dezbatere pe tema energiei regenerabile pornind de la Surse, analizand Sistemele si identificand Efectele Asupra Mediului”, au precizat organizatorii.  

In acest an, la organizarea evenimentului au colaborat Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania, Filiala Moldova, Departamentul de Ingineria Instalatiilor al Facultatii de Constructii si Instalatii de la TUIASI si DAS – Iasi. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit