Eveniment-Social

Conferinta de presa la PNL Pascani cu usile inchise pentru majoritatea ziaristilor

Publicat: 11 mai 2014

Liberalii pascaneni organizeaza conferinte de presa doar cu ziaristii care le convin. Mai mult decat atat, in cursul saptamanii trecute au avut loc o serie de actiuni politice pentru care au emis comunicate de presa doar la cateva redactii.

Duminica dupa-amiaza, la sediul PNL, a avut loc o conferinta de presa la care a participat si presedintele Partidului National Liberal (PNL) Iasi, Cristian Adomnitei. Se pare ca pentru aceasta conferinta a primit invitatie doar o singura publicatie locala, restul presei fiind ignorata din motive mai mult sau mai putin cunoscute.
Frica celor de la PNL fata de ziarisi este oarecum explicabila in sensul ca atunci cand fostul primar Grigore Craciunescu a fost la conducerea municipiului a jefuit bugetul local de bani, fapt dovedit si de rapoartele Curtii de Conturi. Printre cei care au beneficiat de contracte cu sume fabuloase se numara o serie de liberali care inca mai iau decizii in organizatia PNL.loading...

Comentarii
  • „Printre cei care au beneficiat de contracte cu sume fabuloase se numara o serie de liberali care inca mai iau decizii in organizatia PNL” o fi si Petrica Dascalu cu Gazpro-ul lui?

Adauga un comentariu