Actualitate

Conferinta de presa la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Este programata o interventie chirurgicala in care va fi folosita noua aparatura robotica MAZOR X – LIVE VIDEO

Publicat: 19 feb. 2019
1

Incepand cu ora 10:30, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine o conferinta de presa la Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iasi, Mentionam ca Spitalul de Neurochirurgie din Iasi este cea mai dotata unitate de profil din tara. Ministrul Sanatatii va asista la o interventie chirurgicala in care va fi folosita noua aparatura robotica MAZOR X.

Sorina Pintea, cel mai incompetent ministru al Sanatatii pe care l-a avut Romania face apel in continuare la populatie sa se vaccinaze si sa evite, in aceasta perioada, locurile aglomerate. De asemenea, doamna Pintea a spus ca obiectivul MS este reducerea numarului de cazuri severe si de decese din cauza gripei. In perioada in care aceasta a preluat Ministerul Sanatatii, a promovat, rand pe rand, doar oameni incompetenti in functii de conducere. Ministrul Sanatatii crede ca ministerul se conduce ca un spital mediocru din Baia Mare, spital din care provine domnia sa.

Stire in curs de actualizare.

Adauga un comentariu