Eveniment-Social

Conferinta internationala „Activarea unei natiuni”. „Romania este in plin proces de trezire”

Publicat: 14 sept. 2014
1
Richard Rudd, autorul cartii de succes „Cheile Genelor” va sustine in Romania, in perioada 27 – 28 septembrie 2014, intre orele 10:00 si 18:00, conferinta Activarea Unei Natiuni„, menita sa genereze o trezire spirituala puternica, atat la nivel individual, cat si cultural, prin puterea rezonantei colective. Conferinta va avea loc in Bucuresti, la Hotelul Lev’Or. In cadrul evenimentului, autorul va prezenta audientei raspunsuri la intrebari ce ne macina inca de la nastere, cum ar fi „Care este scopul mai inalt al vietii si cum il incorporezi in fiinta ta?”, „Ce inseamna trezirea spirituala pentru fiecare si care ne sunt obstacolele?”, „Cum sa generezi prosperitate in viata ta printr-o noua viziune de afaceri ce se bazeaza pe colaborare in loc de competitie?”, „Cum arata cea mai frumoasa viata pe care o poti avea?”, „Cine ai deveni daca ti-ai exprima intregul potential?” si multe altele.
„Cheile Genelor” vorbeste despre 64 de arhetipuri universale care stau la baza tesaturii intregului univers si au capacitatea de a trezi potentialul ascuns din ADN-ul nostru. Ele initiaza un proces la nivel celular, specific fiecarei persoane, si ne sunt calauza in transformarea convingerilor fundamentale despre noi insine. Richard Rudd a afirmat ca Romania se afla in Cheia Genei 13 (Siddhi – Empatie, Dar – Discernamant, Umbra – Disonanta), iar acest lucru inseamna ca tara noastra se afla in plin proces de trezire, neintelegerile dintre oameni fiind pana acum „Umbra Colectiva care a mocnit si a lucrat in taina”. De acum incolo, Darul Discernamantului poate aduce in prim-planul culturii noastre o abordare complet noua, bazata pe puterea inimii. Acest concept este cunoscut drept „Fratia Omului”, o lume in care empatia depaseste antipatia si in care greutatea si durerea trecutului pot fi folosite despre combustibil pentru o noua viziune.
In data de 26 septembrie, Richard Rudd va lansa cartea in limba romana, incepand cu ora 18:30, iar intrarea este gratuita. Inscrierile pentru lansarea cartii se fac pe site-ul eepurl.com/2I7Yf. Biletele pentru conferinta din perioada 27-28 septembrie pot fi procurate de pe website-ul genekeys.ro. Richard Rudd este profesor, scriitor si poet laureat international. Viata i-a daruit oportunitatea sa calatoreasca timp de 20 de ani, in cautarea adevarului si sensului. Toate cercetarile sale s-au concretizat in 2002, cand a inceput sa scrie cartea Cheile Genelor. Pentru ca aceasta carte sa ajunga la forma ei completa a fost nevoie de 7 ani, iar in momentul de fata Richard continua sa studieze si sa dea mai departe invataturile ei profunde. Sot si tata devotat, Richard locuieste impreuna cu familia in Devon, Anglia. 
Adauga un comentariu