Eveniment-Social

Conferinta internationala de stiinte politice intitulata „Dezvoltare internationala si democratizare”, la Universitatea Cuza

Publicat: 12 oct. 2016
1

Departamentul de Cercetare si Departamentul de Stiinte Politice, Relatii Internationale si Studii Europene din cadrul Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice a Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) Iasi, organizeaza, in perioada 9 – 10 decembrie 2016, cea de-a IV-a editie a conferintei internationale de stiinte politice intitulata „Dezvoltare internationala si democratizare„. Conferinta incurajeaza schimbul de idei si teme interdisciplinare intre participanti, prin contributii noi, studii de caz, abordari teoretice.

Citeste si :  Conferinta internationala importanta la Universitatea Cuza Iasi

Scopul manifestarii este acela de a sustine si incuraja dezbaterea academica, precum si de a crea retele de cercetare la nivel national intre studentii, doctoranzii sau specialistii interesati de subiectele conferintei. Formatul evenimentului va cuprinde doua sectiuni distincte dedicate atat studentilor si masteranzilor, cat si una care va aprofunda temele si preocuparile puse in discutie de catre doctoranzi, post-doctoranzi, cercetatori, specialisti sau cadre didactice. De asemenea, in functie de numarul participantilor, diversitatea temelor si propunerile acestora, se vor putea organiza paneluri si workshop-uri tematice.

Citeste si :  Conferinta internationala despre autism, la Iasi

Adauga un comentariu