Actualitate

Conferinta Nationala „Certitudini si controverse in patologia infectioasa”, organizata la Iasi – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 21 iun. 2018

Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Sf. Parascheva" Iasi, Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa" Iasi, Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA si Asociatia Institutul Pan-European de Cercetare "Prof. Dr. Vasile Luca" organizeaza in perioada 21-23 iunie 2018, la Centrul de Conferinte Palas Iasi, Conferinta Nationala "Certitudini si controverse in patologia infectioasa".

Peste 250 de medici infectionisti sunt asteptati sa participe la aceasta conferinta, devenita un eveniment traditional in peisajul manifestarilor medicale iesene.

Citeste si: Tot mai multi ieseni ajung la UPU din cauza capuselor! Ce trebuie sa faceti in acest caz?

Tematica stiintifica a evenimentului raspundere si in acest an nevoilor actualitatii imediate: actualitati si perspective in terapia hepatitelor cronice, infectia HIV/SIDA, antibioterapia germenilor multirezistenti – prezent si viitor, infectiile fungice sistemice si abordarea interdisciplinara a infectiilor sistemului nervos central sunt tot atatea probleme acute si cu o incidenta semnificativa, cu care specialistii in patologia infectioasa se confrunta zi de zi.

 loading...

Comentarii
  • Incredibila afinitatea BZI pentru aceste doua personaje. Si slugarnicia.
    O condamnata penal si un lingau, care, spre surprinderea tuturor, are atata rabdare sa fie servil ani al rand, cu orice pret, fara demnitate …. doar .. doar … o ajunge si el director medical.
    „Felicitari” BZI pentru prezentarea unei informatii nepartinitoare.
    „Felicitari” tipurilor de mentalitati stapanitoare si atotstiutoare a celor 2 personaje care-mi fac greata.

Adauga un comentariu