Local

Conferinta nationala „Dreptul si justitia într-o epoca a provocarilor”, la Facultatea de Drept a UAIC

Publicat: 06 oct. 2016
1

Facultatea de Drept organizeaza cu ocazia Zilelor Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi (programate intre 21-31 octombrie 2016 – n.r.), Conferinta nationala „Dreptul si justitia într-o epoca a provocarilor”.

„Aceasta va fi organizata pe patru sectiuni, asigurând un cadru pentru dezbateri pe teme actuale din spatiul stiintelor juridice, astfel, sectiunea de stiinte penale, cu subtema «Transformari legislative si adaptari jurisprudentiale în stiintele penale», sectiunea de Drept privat, cu subtema «Stabilitate si reforma în dreptul privat», sectiunea de Drept public cu «Reforma administratiei si statul de drept», sectiunea de Drept international si european cu tema «Ordinea juridica internationala si europeana în fata provocarilor contemporane»”, au transmis organizatorii din cadrul Facultatii de Drept a UAIC. Sunt invitati sa participe la conferinta membrii comunitatii academice nationale si internationale.

Citeste si :  Elevii iau lectii de drept de la studentii Universitatii Cuza Iasi

Textele sustinute in cadrul manifestarii vor fi publicate în Tomul LXII (2016) nr. 2 al Analelor Stiintifice ale Universitatii Cuza, seria Stiinte juridice, indexate BDI. Evenimentul este coordonat de catre prof. univ. dr. Tudorel Toader – rectorul universitatii si de lect. univ dr. Septimiu Vasile Panainte – decanul Facultatii de Drept.

Citeste si :  Manifestari speciale la Universitatea Cuza Iasi. Iata ce s-a intamplat – FOTO

Adauga un comentariu