Cancan

Confesiunile unei menajere de lux. Ce lasă în urma lor turiștii din Mamaia

Publicat: 04 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Confesiunile unei menajere de lux. Ce lasă în urma lor turiștii din Mamaia
1

femeie de afaceri din Constanta, cu cont si poze reale pe Facebook, a contactat Profit.ro pe reteaua de socializare, trimitand un text in care descrie o imagine a turismului romanesc. Proprietara inclusiv a unor apartamente de inchiriat in Mamaia, pe care decide sa le ingrijeasca personal, “Dora Minodora”, asa cum a dorit sa se semneze, fara a-si dezvalui numele real pentru a nu-si afecta business-ul, relateaza cu umor cum se lucreaza cu turistii si ce amintiri lasa unii dintre acestia in urma dupa ce isi incheie vacanta.

”Pana in ora 17, muncesc in alt domeniu. Nu, nu sunt curva. Sunt directorul unei firme care se ocupa de lucruri foarte serioase. Castig si de aici bani, evident. In intervalul 17-18, sunt acasa, in vila mea din Constanta, imi pup copilul, fac un dus, ma schimb si apoi imi iau mopul, galeata, papucii albi, ma sui in SUV-ul meu de lux si ma duc in Mamaia sa fiu menajera. Nu in fiecare zi, dar des.

Oamenii care vin si se cazeaza undeva nu realizeaza ca si ceea ce lasa in urma spune multe despre ei. Asa cunosti omul cel mai bine, in intimitatea lui ii pica masca sociala. De fapt, sub camasa calcata si sub mirosul de parfum, poate fi un om foarte jegos si care gandeste extrem de putin. De-asta am vrut sa ma ocup eu de curatenia acelui apartament. Asa am iesit din mediul meu si am vazut mai de aproape cum sunt oamenii, iar mie imi foloseste asta pentru ca eu mai si scriu despre oameni. V-am povestit intai cine sunt eu si cum am ajuns aici ca sa nu va pripiti si sa spuneti: pune mana si curata, draga, ca de-aia primesti bani, nu prea ti-a placut cartea.

Vrei sa iti mearga turistii pe varfuri? Nu. Evident ca imi doresc sa foloseasca prosoapele, lenjeriile. Daca nu le-ar folosi, m-as simti prost, e ca si cum mi-ar spune ca nu sunt de calitate sau ca sunt murdare. Totul e de calitate acolo, iar prosoapele si lenjeriile sunt spalate la 95 de grade timp de vreo 3 ore. Apoi sunt si calcate si asta o fac nu numai pentru aspect, ci si pentru igiena. Tocmai pentru ca ne respectam clientii. Cum sa stergi pantofii cu prosopul de baie?! Inteleg ca se poate sparge vreun pahar, ca a scapat copilul inghetata pe canapea, dar nu pot sa inteleg ca iei cutitul si tai legumele direct pe blatul bucatariei”.

Adauga un comentariu