Magazin

Confesiuni sfasietoare ale Corinei Chiriac: «Sunt o simpla muiere…»

Publicat: 24 mart. 2016
1

Si-a petrecut toata viata pe scena si s-a luptat singura cu toate. Dar necazurile au transformat-o intr-o femeie mai puternica. Corina Chiriac a facut declaratii uimitoare! Artista a povestit cum a reusit sa treaca peste necazuri cu zambetul pe buze si nu numai. Doamna muzicii usoare romanesti a vorbit si despre barbatul pe care l-a parasit pentru ca a inselat-o. «Sunt o simpla muiere romanca, nici mai buna, nici mai rea!» Mai mult, intr-un top al femeilor ea crede ca s-ar afla undeva intre notele 7 si 8: «Cu indulgenta mi-as da un 7 plus. Hai sa ma flatez si sa zicem 8. Am defecte pe care degeaba eu le consider calitati, altii le vad tot ca defecte!»

«Rateurile din viata personala, lupta de a le supravietui si mai ales efortul de a scapa de dependenta in care esecurile au prostul obicei sa se transforme! Multi dintre noi avem tendinta sa cadem in dependenta de propriile esecuri, ne plangem de mila, idealizam gafele altora si insistam sa reparam ceea ce trebuia de mult aruncat la gunoi», a marturisit vedeta. Corina Chiriac s-a dedicat trup si suflet scenei, astfel ca familia a lasat-o pe loc secund. A iubit, a fost dezamagita, dar are si o reteta pentru asta. «Am disparut elegant, fara explicatii suparatoare, fara sa spun ceva ce as fi regretat mai tarziu. Pentru ce? Pentru ca a mintit ca ma iubeste numai pe mine…», a explicat Corina Chiriac. Sursa: femeidezece.ro.

Comentarii
  • Eee hai Tanti Corina ca toata lumea stie ca toti barbatii inseala si daca inseala nu inseamna ca iubesc pe alta. Sunt barbati care ii mananca in …si nu pot sta fara sa nu schimbe asternutul cateodata.
    Stiti cartea aia : toti barbatii sunt magari pana la proba contrarie?
    Asa fie vorba intre noi e placuta si linistita viata fara un barbat in casa…nici eu nu prea vad rostul unui magar prin casa mea

Adauga un comentariu