National

Conflict de proportii in Romania! Medicii se pregatesc sa PROTESTEZE impotriva lui Tolontan: „Sunteti un Kalasnikov al sistemului medical din Romania!”

Publicat: 30 sept. 2016
Conflictul dintre Catalin Tolontan si medicul Monica Pop este departe de a se incheia. Invitata intr-o emisiune televizata, directorul Spitalului de Oftalmologie, Monica Pop, a facut declaratii grave, nemultumita fiind de ultimele investigatii facute de jurnalist. Monica Pop a spus ca medicii vor sa iasa in strada sa protesteze contra jurnalistilor Tolontan si Mirela Neag

Citeste si: Raed Arafat, SCANDAL cu Tolontan: Cu noi nu o sa va mearga!

”Medicii se pregatesc sa manifesteze in fata Ministerului Justitiei impotriva dumneavoastra, domnule Tolontan, si a Mirelei Neag pentru ca autoritatile ar trebui sa va ceara probele pentru care denigrati sistemul medical. Sunteti un Kalasnikov al sistemului medical din Romania!”,  a spus Monica Pop. In urma declaratiilor Monicai Pop, Catalin Tolontan a intervenit telefonic, precizand ca nu suntem intr-un tara comunista pentru a arata mai intai procurorilor investigatiile sale, iar daca primeste permisiunea sa le prezinte si publicului.

Citeste si: Catalin Tolontan face dezvaluiri BOMBA! Ambulantele, folosite in regim de TAXI

”Doamna director, numai in Coreea de Nord articolele sunt aratate intai procurorilor si apoi publicului”, a spus Catalin Tolontan, potrivit GSP.


loading...

Adauga un comentariu