Local

Conflict in cadrul unei sedinte intre Maricel Popa si un parlamentar iesean

Publicat: 23 feb. 2018

In urma afirmatiilor facute astazi, in cadrul sedintei Comisiei de Dialog Social, de catre presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Maricel Popa referitoare la faptul ca nici un parlamentar iesean nu sustine proiectele Iasului, cu exceptia a trei din randul PSD, consideram oportune cateva clarificari:

  • deputatul Petru Movila este unul dintre cei mai activi parlamentari de Iasi si printre putinii care are un dialog constant cu reprezentantii Ministerului Sanatatii pe proiectele importante pentru ieseni: Clinicia de Chirurgie Plastica si Arsuri din Iasi, spitalul regional de urgenta, stadiul investitiilor in Spitalul Sf. Spiridon, etc.
  • numarul interpelarilor si intrebarilor adresate ministerelor de resort pe aceste probleme sunt cea mai simpla dovada a faptului ca presedintele CJ este partinitor.
  • o alta dovada este si numarul de adrese transmise Consiliului Judetean pe diverse teme de interes pentru comunitatea locala, multe dintre ele la care nici pana acum nu s-a primit raspuns
  • toate aceste demersuri sunt publice, accesibile tuturor si pot fi consultate pe site-ul Camerei Deputatilor. 

La fel de important este si faptul ca deputatul Petru Movila a transmis o scrisoare comisarului european pentru politici regionale, Corina Cretu, cerandu-i acesteia informatii despre stadiul implementarii spitalului regional din Iasi si al autostrazii Ungheni – Iasi – Tg. Mures.

Totodata, deputatul Petru Movila este o prezenta constanta la sedintele Comisiei de Dialog Social iar subiectele de interes din cadrul acestor sedinte se concretizeaza ulterior in interpelari si intrebari, audiente, vizite la ministere si propuneri legislative. Un exemplu concret in acest sens este faptul ca, in urma discutiilor purtate la sedinta CDS din luna ianuarie, deputatul Petru Movila a depus in cursul acestei saptamani la Camera Deputatilor 5 proiecte legislative care vizeaza corectarea inechitatilor salariale in randul angajatilor DSP, salariile angajatilor din Spitalul Clinic de Boli Infectioase Sf. Parascheva si nu numai. loading...

Comentarii
  • Ne-am saturat pana peste cap de acest scarbos personaj al unor vremuri tragice! De ce sunt tragice si ce vina are el? Te internezi intr-un spital cu o boala si iesi cu doua sau trei din cauza infectiilor intraspitalicesti! Tuciuriul deputat de 14 ani este prezent trupeste in Comisia de Sanatate a Parlamentului Romaniei! Acolo s-a ocupat de afacerile lui cu tifon si cu traficul de influenta in numirea managerilor de spitale! Inclusiv numirea sotioarei asa zis doctorita in fruntea comisiei de transplant! Certurile cu alt rom din politica bahluiana nu are scopuri nobile ci sunt reglari de conturi intre clanuri tiganesti!!

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit