Actualitate

Conflict în trafic! Doi agresori au spart o maşină cu o crosă de golf şi picioarele, în Bucureşti – VIDEO

Publicat: 21 iun. 2021
Conflict în trafic Doi agresori au spart o maşină cu o crosă de golf şi picioarele în Bucureşti - VIDEO
Conflictul a avut loc în București. Potrivit imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului polițiștilor Europol, vehiculul în care se aflau cei doi agresori blochează autoturismul victimei în mijlocul străzii

Teroare în traficul din Capitală. Doi tineri au blocat un autoturism și au început să o distrugă chiar în mijlocul unei străzi din București. Agresorii sunt un bărbat și o femeie care lovesc mașina cu picioarele și cu o crosă de golf, fără ca victima ce se afla la volan să reacționeze, şoferul fiind de-a dreptul paralizat de frică. Scenele violente au fost filmate de alt șofer.

Conflictul a avut loc în București. Potrivit imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului polițiștilor Europol, vehiculul în care se aflau cei doi agresori blochează autoturismul victimei în mijlocul străzii.

„Dă pe afară „civilizația” pe străzile din București. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile”, scrie pe pagina de Facebook a Europol.

Agresorii, cercetaţi în stare de libertate după ce au distrus o maşină în trafic

Conform Europol, agresorul va fi cercetat în stare de libertate.

„Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun „activist”, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, mai scrie pe pagina Sindicatului Europol.

Atenţie! Imagini ce vă pot afecta emoţional!

Şicanare în trafic finalizată cu bătaie la Iaşi

Şicanare în trafic încheiată cu bătaie la Iaşi. Un TIR-ist în vârstă de 33 de ani din Neamţ şi-a ieşit din minţi și a lovit o familie întreagă. Bărbatul se afla în zona Moara de Foc când un şofer ce conducea un autoturism Opel I a intrat în faţă. Şoferul TIR-ului a coborât din maşină şi l-a lovit pe şoferul ‘rival’ cu palma. Din autoturism a coborât fiica şi soția bărbatului, însă şi ele au avut parte de acelaşi tratament. Au fost pălmuite.

Şoferul agresat împreună cu familia lui a cerut ajutorul poliţiştilor, iar șoferul a fost oprit în trafic. Poliţiştii fac verificări în acest caz, iar dacă va fi găsit vinovat, şoferul TIR-ului va fi tras la răspundere. Un alt şofer a surprins imaginile în care tiristul îl loveşte pe şofer şi şi le-a postat pe grupul de Facebook Radar Iași.

În cursul zilei de 22 iulie 2020 polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au întocmit un proces-verbal de constatare a contravenţiei conducătorului autoturismului care a staţionat pe trotuar, conform O..U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, au precizat autorităţile.

 
Adauga un comentariu