National

Conflict intre avocatul familiei Luizei si aparatorul lui Gheorghe Dinca: „Pleaca domne din studio, nu ai informatii corecte”

Publicat: 17 sept. 2019

Cazul Caracal a incins spiritele si intre aparatorii partilor din dosar. Marti, intr-o emisiune televizata, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu s-a ratoit pur si simplu la Claudiu Lascoschi, aparatorul criminalului Gheorghe Dinca. Scandalul a pornit in momentul in care, avocatul lui Gheorghe Dinca, aflat in studio, a declarat ca nu e adevarat ca inculpatul nu ar mai recunoaste crima in cazul Luizei„Nu este adevarat, este o informatie eronata. El si-a mentinut declaratiile, a fost cooperant, nu si-a schimbat declaratia”, a spus Lascoschi. In acel moment, prin telefon, Tonel Pop a explodat cerand ca avocatul partii adverse sa plece din studio fiindca habar nu are despre cazul in sine. Ba mai mult, dezimformeaza.

Reconstituirea UCIDERII Luizei Melencu s-a incheiat: Unde a fost dus Gheorghe Dinca

Dialogul a fost departe de unul inchipuit intre doi colegi de Barou. „Nu ai citit o pagina din dosar si vii aici sa iti dai cu presupusul. Pleaca domne din studio, nu ai informatii corecte", a tunat Tonel Pop inainte de a inchide telefonul.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit