National

Conflicte in interiorul PNL

Publicat: 04 ian. 2017
1
Guvernul Grindeanu a intrat in „paine”, in vreme ce opozitia pare in deruta. In PNL s-au incins spiritele cu ocazia audierii ministrilor in comisii. Deputatul Pavel Popescu isi acuza un coleg de partid ca a incercat sa-l convinga sa nu mai adreseze intrebari.
„La intrebarea: „De unde veti lua cei 2,8 miliarde de euro necesari pentru construirea spitalului republican din Bucuresti si a celor 8 spitale regionale?”, domnul Florin Bodog a refuzat sa imi raspunda. Dragi romani, acesti bani nu exista. Pentru ca programele de guvernare PSD au fost mereu minciuni colorate in poze frumoase.
P.S. Poate trebuia sa fi ascultat sfatul colegului meu Florin Stamatian care mi-a recomandat sa nu mai pun intrebari tampite de genul celei de mai sus. Ca doar facem „opozitie””, scrie deputatul liberal Pavel Popescu pe Facebook.
Pavel Popescu a ajuns deputat dupa ce a candidat din partea PNL Timis. Acesta a devenit cunoscut in toamna anului 2015, cand a reusit sa contribuie la transferarea unor raniti din clubul Colectiv in spitale din Norvegia.
Florin Stamatian a ajuns deputat candidand pe listele PNL Cluj. Acesta a fost prefect al judetului Cluj si consilier local in Cluj-Napoca, dar si director al Clinicii Ginecologie I din municipiu.
Comentarii
  • Vad ca nu se sufla o vorbulita de PNL Iasi ! Nu trebuie sa apelam la bunul simt al unor indivizi pentru ca nu-l au ! Sau poate doriti ca la urmatoarele alegeri PNL Iasi sa obtina sub 10% ! Cu indivizi precum Bodea, Alexe, Oprea, Scantei, Balteanu, Bratescu, asa o sa fie ! Ce sa mai zicem de ,,catastrofele ” politice Constantin Serban si Magdalena Lupu ! Cu ei o sa luam sub 5% !!

Adauga un comentariu