Magazin

Conflictul din Crimeea PREVESTIT acum 3 ani. Parapsihologii spun ca INCEPE Al Treilea Razboi Mondial

Publicat: 03 mart. 2014
1
Predictiile sumbre de acum trei ani, privind izbucnirea celui de-Al Treilea Razboi Mondial, par sa se apropie de adevar. Mai multi astrologi si parapsihologi rusi au prevestit inca din 2011 ca in martie 2014 s-ar putea declansa o conflagratie mondiala. Acum trei ani, cei mai buni astrologi, samani si parapsihologi din Rusia veneau cu un anunt socant. Cu totii s-au pus de acord in legatura cu data izbucnirii celui de-Al Treilea Razboi Mondial: in martie, anul acesta, in timpul Jocurilor de la Soci, sau maxim la cateva zile dupa. Nu au spus insa si unde va izbucni conflictul.
Unul dintre cei mai cunoscuti astrologi din Rusia, Pavel Globa, a explicat ca aceste incidente au loc din cauza fenomenului denumit Super Luna. Spre exemplu, ziua in care Super Luna s-a aliniat cu Soarele a coincis cu interventia NATO in Libia. Astrologul a prevestit cu succes si revolutia din Siria, dar si protestele masive care s-au produs in Asia, cum ar fi cazul Thailandei. Armata ucraineana a fost plasata in stare de alerta, a anuntat sambata presedintele interimar Oleksandr Turcinov, la scurt timp dupa votul din parlamentul rus ce autorizeaza „recurgerea la fortele armate” in Ucraina.
Kievul estimeaza ca aproximativ 6.000 de militari rusi au fost trimisi in republica autonoma Crimeea, in timp ce Moscova sustine ca mobilizarea trupelor este in concordanta cu acordurile militare cu Kievul. Cu toate astea, premierul Arseni Iateniuk a dat asigurari ca armata ucraineana nu va reactiona la „provocarile” Rusiei.

Citeste si Cutremurul din Japonia s-a produs din cauza apropierii Lunii de Pamant

In acest sens, Ucraina a denuntat violarea spatiului ei aerian de catre Rusia si a cerut intoarcerea imediata a elementelor implicate la bazele lor, intr-un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe.  Mai mult, presedintele ucrainean interimar Oleksandr Turcinov i-a cerut vineri presedintelui rus Vladimir Putin sa opreasca „imediat agresiunea nedisimulata si sa-si retraga militarii din Crimeea”, intr-un discurs televizat, acesta denuntand o provocare a Moscovei: „Este provocat conflictul si apoi anexat teritoriul”, potrivit romaniatv.net.

Adauga un comentariu