Cancan ultimă oră

Confruntare neașteptată. Veronica nu vrea să-și asocieze imaginea cu Jador

Publicat: 06 mai 2020

Între Vulpița și Jador e un război care parcă nu se mai termină nicicum. După ce a lansat în urmă cu o lună o piesă și l-a întrecut pe celebrul manelist, iată că acum a revenit cu un nou duet muzical, iar Jador din nou a coborât în top, fiind detronat de soția lui Viorel. Cei doi s-au confrunat în direct, chiar la Showbiz Report. Grea e viața de vedetă, iar abia acum își dă Vulpița seama ca e destul de greu să rămână mereu pe primul loc în topuri, însă iată că momentan îi reușește, după ce a lansat o nouă piesă alături de cântărețul Rafaelo.

În doar 24 de ore de la publicarea piesei pe YouTube, melodia a strâns peste 1 milion de vizualizari, astfel că tânăra din Blăgești a reușit să fie iar locul I, întrecând o mulțime de artiști, printre care și pe ”prietenul” ei Jador cu care a mai fost ”în război” și în urmă cu doar câteva săptămâni. Pentru că până acum își dădeau replicile indirect, iată că acum confruntarea s-a ținut live, chiar în platou la Showbiz Report.

Jador a intrat prin transmisiune video cu Veronica, însă nu a fost atât de dur cu ea pe cât s-ar fi așteptat toată lumea, însă ea i-a dat imediat replica.

Întrebat dacă și-ar dori o piesă cu soția lui Viorel, Jador a evitat acest răspuns și l-a ”împachetat” cât de frumos a putut, însă la auzul acestei vești Veronica a sărit direct că ea nu vrea piesă cu Jador, ci în continuare cu Rafaelo. Aceasta a ținut să-i aducă aminte cântărețului de manele cine se află acum în topul preferințelor.

”Eu sunt numărul unu”, i-a spus Vulpița lui Jador imediat ce aceasta a încercat să refuze politicos colaborarea cu tânăra din Blăgești pe motivul că ”îi plac fetele, nu vulpițele”

Adauga un comentariu