Cancan ultimă oră

Connect-R a ajuns la spital. Ce probleme are acesta

Publicat: 04 sept. 2020

Connect-R a reușit să își sperie fanii după ce a ajuns, din nou, la spital. Din interiorul clinicii, artistul le-a dezvăluit celor care îl urmăresc în mediul online ce s-a întâmplat. Cântărețul le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare că a venit pentru o nouă ședință de fizioterapie, cu speranța de a scăpa de durerea pe care o simte la spate.

Cu ce boală se confruntă artistul

Se pare că, artistul se confruntă cu o spondiloză cervicală. Din fericire, cântărețul a mărturisit că vede semne de îmbunătățire și durerea nu mai este atât de pronunțată. Cu această ocazie, artistul le-a transmis internauților să aibă grijă la stres, dar și la postura fizică pe care o adoptă, căci le poate cauza probleme.

„Sunt la doctor. Spondiloza mea cervicală care mi-a dat bătaie de cap atâta timp e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! Nu cred că realizați cât stres se adună în zona asta aici și în combinație cu postura greșită te poți nenoroci”, a spus Connect-R la InstaStory.

Așadar, Connect-R speră din suflet ca după încă o ședință să poate reveni la o stare de sănătate mai bună și să scape de probleme. „După o ședință de fizioterapie s-au înjumătățit simptomele mele și sper eu ca după o ședință să cam fie gata”, a adăugat el.

Cine este Connect-R

Ștefan Relu Mihalache, pe numele său real, a fost la școala nr. 171 „Petre Ispirescu”. Artistul și-a început cariera la vârsta de 8 ani ca dansator. De la vârsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A intrat prima oară într-un studio în 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, „Observ”.

În 1999 a lansat o nouă piesă numită „Operație pe suflet deschis”, care a ajuns pe locul 2 în top 50 la Radio Contact. În 2000, Connect-R a colaborat strâns cu fondatorii Veritasaga; Jivago, Preaetor și Dribbler;[1] dar a ales calea muzicii comerciale în detrimentul hip-hop-ului underground.

Ce a păţit Connect-R când s-a întâlnit cu un cerşetor: „Mi-a străpuns inima”

Ce a păţit Connect-R când s-a întâlnit cu un cerşetor. Întâmplare fabuloasă zilele trecute în Bucureşti. Îndrăgitul artist Connect-R a trecut print-o experienta bizară atunci când s-a întâlnit cu o cerşetoare. Interacţiunea cu omul străzii l-a uimit iar cântăreţul a povestit fanilor întreaga întâmplare pe o reţea de socializare.

Zilele trecute Connect-R a trecut print-o experienta bizară şi a ţinut să le povestească şi fanilor de pe Instagram ce a păţit. Acesta s-a întâlnit cu o cerşetoare, iar interacţiunea cu ea l-a uimit.

Ce a păţit Connect-R când s-a întâlnit cu un cerşetor: „Mi-a străpuns inima”

Zilele trecute artistul se plimba prin Bucureşti, iar la un colţ de stradă el a văzut o femeie care cerşea. Pentru că ştie cum este să nu ai nimic, Connect-R a vrut să o ajute, însă nu a avut la el bani cash. Aşa că a decis să o întrebe pe femeie dacă nu poate să o ajute cu altceva în afară de bani. Mai mult, s-a oferit chiar să o ajute să se angajeze pentru a putea să aibă un venit stabil.

Cum socoteală de acasă nu este aceeaşi cu cea din târg, răspunsul femeii l-a uluit. Aceasta i-a spus că preferă să cerşească decât să muncească. Connect-R a fost dezamăgi de cele auzite şi le-a împărtăşit fanilor de pe Instagram cele întâmplate.

„Am întâlnit un cerşetor şi m-am simţit prost că nu am avut cash să îi dau! Mi-a aruncat o privire care mi-a străpuns inima. Şi, totuşi, am vrut să verific, să văd dacă femeia cerşetoare era doar o bună actriţă sau ochii ei trişti ascundeau o durere.”, a povestit Connect-R.

Adauga un comentariu