Prima pagină » Actualitate » Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță! „Fiica mea nu mai vrea să fie de etnie romă!“

Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță! „Fiica mea nu mai vrea să fie de etnie romă!“

17 iun. 2024, 08:30, 5 ,
BZI.ro, în Actualitate

Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță, din cauza rasismului. Connect-R a reacționat după ce Babasha a fost huiduit la primul concert Coldplay. Artistul condamnă reacția publicului și crede că huiduielile sunt o dovadă de rasism. El a dat și exemplul fiicei sale, Maya, care a devenit victima bullying-ului, la școală, din cauza etniei rome.

Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță!

Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță, din cauza rasismului. Miercuri seara, trupa Coldplay a susținut primul concert în România, la Arena Națională din București. În deschiderea spectacolului, Chris Martin l-a invitat pe scenă pe Babasha, un interpret de manele, și au cântat o piesă în duet. Momentul a fost gândit pentru a promova incluziunea și toleranță, însă publicul l-a întâmpinat cu huiduieli și fluierături.

Connect-R condamnă vehement reacția publicului la momentul lui Babasha. Artistul găsește huiduielile incompatibile cu un moment artistic și crede că niciun alt context nu justifică asemenea comportament. El și-a arătat susținerea față de tânărul artist care, la numai 22 de ani, a trecut printr-o controversă de proporții.

„Într-un moment artistic, un moment care ține de muzică, cred că sub niciun context respectivul nu trebuie tratat cu o asemenea reacție, orice ar fi fost, oricine ar fi fost, în orice context ar fi fost. Nu cred că merita asemenea reacție. Un tânăr de 22 de ani, total nevinovat, căruia Dumnezeu i-a pus mâna în cap să cânte în contextul ăsta, total atipic pentru el, cât și pentru fanii Coldplay. Muzica cred că se împarte în muzică bună și mai puțin bună, nu pe genuri muzicale“, a spus Connect-R.

Fiica lui Connect-R, Maya, victima bullying-ului

Connect-R este de părere că reacția publicului este o dovadă de rasism. La rândul său, artistul s-a simțit adesea discriminat și mai tare îl doare că fiica lui, Maya, este victima bullying-ului, la școală, din cauza etniei rome. Deși are doar 9 ani, fetița e afectată de prejudecățile societății și i-a mărturisit tatălui ei că nu-și dorește să se mai identifice cu etnia din care face parte.

„Eu am crezut în vorba aia a lui Morgan Freeman, care a spus că rasismul va înceta în momentul în care nu vei mai vorbi despre el. În schimb, eu nu pot să nu mai vorbesc despre el, când în 2024, fetița meu vine de la fosta școală unde am mutat-o și îmi spune că ea nu mai vrea să fie de etnie romă și vrea să fie ca mami. După ce am întrebat-o ce s-a întâmplat, ea mi-a spus că la școală a arătat-o cineva cu degetul și s-a simțit super prost și au râs copiii. Evident, copilul respectiv nu avea vină. Cu siguranță a auzit de la un adult din casă lucrul acesta. Nu pot să ignor mesajele, care nu sunt atât de răutăcioase, dar care spun totuși „Ce talentat e Connect-R, păcat că e țigan’. Nu pot să nu văd lucrurile acestea. Asta e. Vrem că credem sau nu, trăim într-o țară xenofobă, homofobă și așa mai departe. Poate că mai trebuie timp“, a mai spus Connect-R, care a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță.

Comentarii
 • Auzi la el, dovada de rasism… pai tu nu stiai ca suntem rasisti si vrem sa plecati toti din tara sau s-a crapati? Niste jeguri de oameni sunteti!

  • Da..vor ăștia,imigranții,sa ne scoată din țară..cum pățesc francezii și suedejii..corupții care ne conduc au umplut cu asiatici și africani țara..și vin tot mai mulți,iar autohtonii pleacă sau sunt făcuți să plece,că sa lase tot ce au muncit strămoșii lor,invadatorilor.

 • Spectatorii au huiduit nu pt ca era tigan, putea fi si norvegian… daca lalaia pe scena si canta manele… probabil acelasi rezultat.

  Pe de alta parte daca il aplaudau cum au facut in seara 2, nu il cunostea o tara.

  Dar… asa le trebuie spectatorilor inculti, care au platit 200 euro, „ia tati cultura cu forta, stii tu ce e frumos…” . Deabia astept sa cante si la opera, si la teatru…ca doar pt asta platim si traim… sa rumegam manele.

 • Cum jucati voi cartea rasismului ori de cate ori nu va convine ceva. Faceti precum jidanii, panaramele dracu!

 • Decât Să Miros A Căcat 💩 De Țigani Și Țigănci !

  Mai Bine Miros A Transpirație De Români Și Românce, Nu Credeți Oare 🤣🤣🤣:

  https://youtu.be/r7bR18nQYF0?si=ZkymCpHxYv_m5rni

  https://youtu.be/y5WMmKcPrKc?si=CFqYCdfwDRxNoVus

  Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *