Cancan ultimă oră

Connect R, la vârsta unor noi provocări: Ce a pățit la Asia Express

Publicat: 22 sept. 2021
Connect-R și Shift, la Asia Express
Connect-R și Shift au făcut cu greu față primelor provocări de la emisiunea concurs de la Antena 1

Simpaticul cântăreț Connect-R, în vârstă de 39 de ani, a spus „da“ provocării lansate de Antena 1 și participă alături de un alt cântăreț, bunul lui prieten Shift, la cea de-a patra ediției a reality-show-ului Asia Express.

Connect-R și Shift au făcut cu greu față primelor provocări de la emisiunea concurs de la Antena 1, realizând astfel cât de grele sunt probele și cât de mult sunt puși la încercare.

„Tot respectul pentru cei acre au câștigat această emisiune până acum. Chiar sunteți super-eroi! Aveți tot respectul meu“, a reacționat Connect-R după primele zile de întrecere de pe teritoriul Turciei, acolo unde a început „Drumul Împăraților“.

Connect-R și Shift, la Asia Express

În emisiunea de marți seară, Connect-R și Shift au fost nevoiți să facă autostopul timp de 4 ore jumătate fără să oprească măcar o mașină. De altfel, acesta este un timp-record pentru emisiunea care a ajuns deja la ediația a patra.

În lupta pentru imunitate, concurenții treuiau să ajungă la Istanbul, să se întâlnească cu prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, în cartierul Beșiktaș.

Pentru asta, concurenții au fost nevoiți să facă autostopul pentru a ajunge în Instanbul de la o disatanță aprecviabilă. Mai mult, aceștia au fost nevoiți să ia feribotul la o anumită oră pentru a ajunge la Istanbul.

Connect-R și Shift, la Asia Express

Connect R, la vârsta unor noi provocări: Ghinionist la autostop

Cei doi cântăreți au încercat să oprească o mașină care să-i ducă până la feribot, însă norocul nu le-a surâs.

„Nu știu ce greșim?! N-avem ce săfacem, noi încercăm. Patru ore și jumătate a fost timpul petrecut acolo, în care nu am reușit să oprim o mașină”, s-a plâns Connect-R.

Din cauză că Turcia era în lock-down în momentul în care s-a filmat emisiunea, toți concurenții s-au confrunatt cu marea problemă a autostopului, mulți fiind refuzați din această cauză.

Connect-R și Shift  au reușit să își păstreze calmul și să lupte în continuare, ajungând chiar să facă o parte dintre probe.

Connect-R și Shift, la Asia Express

Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor au fost surorile Lidia și Estera Buble, care au primit cazare, mâncare și distracție alături de prima echipă care a câștigat imuniatte Mihai Petre și soția sa Elwira.

În plus, la masa „câștigătorilor“ a luat parte și pereche Alexandru Ungureanu și masma ei, deoarece aceasta din urmă împlinea în acea zi vârsta de 68 de ani.

De precizat că la una dintre probe, Connect-R, în ciuda fizicului lui impresionant, a fost învins de Mihai Petre la o probă de lupte. Mai mult, chiar, Connect-R în urma duelulu icu perechea Mihai Petre – Elwira Duda, s-a accidentat și a fost la un pas să nu mai poată continua emisiunea-concurs.

Connect-R și Shift, la Asia Express

Cum îl cheamă pe Connect R

Connect-R, pe numele lui real Ştefan Relu Mihalache, s-a născut pe 9 iunie 1982, la Bucureşti. În vârstă de 39 de ani, Connect-R are 1,87 m înălțime și o greutate de 90 kg. Acesta a făcut Școala „Petre Ispirescu“ din Capitală și şi-a început cariera artistică încă de la vârsta de 8 ani, ca dansator.

La vârsta de 15 ani a început să cânte hip-hop, iar în 1997 a scos prima lui melodie, „Observ”.

În 1999, s-a făcut remarcat cu piesa „Operaţie pe suflet deschis“, iar un an mai târziu a început seria lungă de colaborări cu Veritasaga, Jivago, Preatetor și RACLA.

În 2007, Connect-R a scos albumul „Dacă dragostea dispare“, după care piesele cu care a dat lovitura, „Nu-ţi pierde dragostea“, „Burning Love“,„Vara nu dorm“, „Fata de la ţară“ sau „Dă-te-n Dragostea mea“.

Din 2010, şi-a înfiinţat propria casă de producţie alături de doi buni prieteni, Chris Mayer şi Nick Kamarera, denumită „Rappin’ On Production“.

Connect-R a fost căsătorit tim pde 5 ani cu cântăreața Misha, cu care are o fetiță, Maya.

Adauga un comentariu