News Flash:

Conopida cu carnaciori la cuptor

19 Noiembrie 2000
934 Vizualizari | 0 Comentarii
1 conopida mare, 1/4 kg carnaciori, 100 g cascaval ras, 1 ou, 2 linguri smantana, sare, piper.
Conopida se curata, se spala si se desface in bucatele care se fierb 10 minute in apa clocotita cu sare, apoi se scurg. Separat, fierbeti carnaciorii in apa clocotita 5 minute, dupa care ii scoateti. Ungeti o forma rotunda, asezati conopida in ea, iar deasupra puneti carnaciorii. Amestecati oul cu cascavalul ras, smantana si condimentele, apoi turnati deasupra. Tineti 5-10 minute la cuptor si serviti imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3881 (s) | 22 queries | Mysql time :0.265680 (s)