News Flash:

Conopida cu orez si legume

27 Octombrie 2000
1402 Vizualizari | 0 Comentarii
300 g conopida curatata, spalata in mai multe ape, 50 g orez, 50 g margarina, 200 g legume (morcovi, patrunjel, cartofi, boabe de mazare verde, ardei), 1 lingura patrunjel verde. Legumele curatate, spalate si taiate in bucati mai mici se fierb in apa clocotita si sarata, apoi cand sunt fierte se scurg. In aceasta apa se fierbe orezul, impreuna cu margarina. Dupa completa fierbere, adaugand si sarea necesara, se amesteca cu conopida si legumele fierte. Se aseaza in castron, se presara cu verdeata si se da la cuptor 15-20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4677 (s) | 22 queries | Mysql time :0.355935 (s)