News Flash:

Conopida vieneza

20 Decembrie 2000
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6519 RON (-0.0005)
USD: 3.9743 RON (-0.0021)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
1 kg conopida, 200 g smantana, 3 oua, 200 g unt, sare, 1 lingura faina. Conopida desfacuta in buchetele se spala bine, se fierbe in apa clocotita si sarata. Se scurge de apa, se amesteca usor cu smantana desfacuta cu faina, cu galbenusurile si cu albusurile batute spuma, cu untul topit. Compozitia se toarna intr-un vas bine uns si tapetat cu faina sau pesmet. Se da vasul la cuptor, bine incins, 25-30 minute. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2018 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 21 queries | Mysql time :0.021149 (s)