National

Consilier local(PNL): Cine sunteti stimati domni de la DNA ca sa stabiliti ce e oportun pentru acest oras?

Publicat: 24 sept. 2015
1

Un consilier local liberal din Timisoara lanseaza un atac dur la adresa procurorilor DNA. Ciprian Jichici a reactionat dur dupa ce saptamana trecuta fostul primar al Timisoarei Gheorghe Ciuhandu a fost pus sub acuzare pentru finantarea echipei de fotbal Poli Timisoara, una dintre problemele invocate de procurori referindu-se la incalcarea principiului oportunitatii.

In acest context, consilierul local le-a reprosat procurorilor DNA Timisoara ca nu pot hotari ceea ce este oportun pentru oras.

„Cine sunteti stimati domni de la DNA Timisoara si stimati domni si doamne de la Curtea de Conturi sa va substituiti autoritatii publice locale si sa stabiliti ce e oportun pentru acest oras. Cine sunteti domnilor procurori? Pentru ca eu m-am saturat sa fiu membru in Consiliul Local al Municipiului Timisoara si sa vina un procuror sau un membru al Curtii de Conturi sa vina sa ma invete pe mine ce e oportun si ce nu e oportun pentru acest oras. Singurii care decid ce e oportun sau nu sunt cetatenii, care vor decide in 2016 sa nu ma mai voteze daca nu le convine nu ma vor mai vota”, a spus Ciprian Jichici.

Totodata, liberalul a precizat ca pentru sedinta urmatoare pregateste un proiect de hotarare prin care Consiliul Local Timisoara sa ia atitudine in acest caz.

„Aceste abuzuri la adresa autoritatii si independenta Consiliului Local Timisoara nu mai poate continua. Suntem calcati in picioare. In aces oras nu va decide DNA sau Curtea de Conturi ce este oportun. Consiliul Local este singura institutie abilitata sa faca acest lucru”, a mai declarat consilierul local.

Comentarii
  • bravo lui…Un roman cu coloana vertebrala…. Cine sunt de fapt procurorii DNA sa hotarasca ce e bine si ce e rau pentru Romania? Unde avem clasa politica mult votata sa ia atitudine???.. Unde e Parlamentul Romanie?…Unde e Senatul acestei tari??..Pe cine deserveste DNA-ul?

  • lui ciprian ii curge sange in instalatie si nu apa chioara.ma intreb cum de a scapat de observatiile sefului fata mare in urechi gorghiu.bleaga si tot staful ?pacat ca sunt tot mai putini.

Adauga un comentariu