Local

Consiliere antidrog pentru liceenii din Iasi

Publicat: 27 ian. 2015
1

Politistii ieseni au organizat o serie de actiuni pe raza judetului, care au vizat mediul scolar, având ca beneficiari peste 450 de elevi. Astfel, angajatii Biroului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au participat la o dezbatere organizata de Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” Iasi sub deviza „Spune NU drogurilor„. Beneficiarii acestei activitati au fost aproape 100 de liceeni, actiunea fiind sustinuta de politistii de prevenire în colaborare cu reprezentanti ai Agentiei Nationale Antidrog – Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog si Asociatiei Salvati Copiii Iasi.

Citeste si: Un iesean statea fara buletin de aproape zece ani

Totodata, oamenii legii au organizat sedinte de informare cu elevi ai unitatilor scolare din satele Balteni, Probota si Perieni. Activitatile au vizat educatia juridica a copiilor, acestora fiindu-le prezentate aspecte ce tin de prevenirea delincventei juvenile si a victimizarii minorilor. Peste 300 de elevi au participat la aceste întâlniri. Actiuni similare au avut loc si in municipiul Pascani, acolo unde li s-a prezentat elevilor programe pentru reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere si de implicare în comiterea de contraventii si infractiuni.

Comentarii
  • Este foarte bine ca se face acest lucru dar mergeti in toate liceele din Iasi, spuneti-le sa inteleaga la ce se expun colegii nostri care se drogheaza chiar si in timpul cat sunt la scoala. Profesorii nu ii pot supraveghea, parintii habar nu au …..E JALE CE SE INTAMPLA MIN LICEELE NOASTRE!!!!

Adauga un comentariu