Eveniment-Social

Consilierii judeteni, convocati intr-o noua sedinta. Zeci de proiecte pe ordinea de zi

Publicat: 24 mart. 2016
1

Plenul Consiliului Judetean Iasi se va reuni in cursul saptamanii viitoare intr-o noua sedinta ordinara a institutiei. Pe ordinea de zi vor figura mai multe proiecte de hotarare, printre care unele numiri in consiliile de administratie ale unitatilor subordonate Consiliului Judetean, aprobarea unor rute in cadrul programului de transport public judetean, noi organigrame la spitale, dar si cotizatiile institutiei la forurile europene din care face parte. Sedinta de plen va avea loc pe data de 29 martie, ora 10:00, in Sala Mare a Prefecturii Iasi.

„Consilierii judeteni vor discuta un proiect de hotarâre privind modificarea componentei consiliului de administratie al Spitalului Clinic de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda Iasi, precum si un proiect de hotarâre privind modificarea componentei consiliului de administratie al Spitalului Clinic de Obstetrica – Ginecologie Elena Doamna Iasi. Totodata, consilierii judeteni vor discuta un alt proiect de hotarâre, privind suplimentarea statului de organizare si functionare al Bisericii Ortodoxe Ruse de Rit Vechi — Episcopia Moldovei, pentru Parohia Sfânta Treime din Pascani, cu un post neclerical de îngrijitor cladiri. Pe ordinea de zi va mai figura un proiect de hotarare privind aprobarea raportului de analiza a capacitatii de aparare împotriva incendiilor pentru anul 2015 si stabilirea masurilor de optimizare a acesteia”, a mentionat Sebastian Tataru, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Iasi. Pe ordinea de zi va figura si un proiect privind aprobarea indicatorilor pentru asfaltarea unui drum judetean.

„Consilierii vor analiza un proiect de hotarâre privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul DJ207 A limita judetului Neamt– Stornesti – intersectie cu DJ 282 E – Pietruire, km. 29+595 – 34+400 si reabilitare asfaltare km. 34+400 ÷ 38+400 Etapa I. km. 34+400 ÷ km 38+400., precum si un proiect de hotarâre privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul reabilitarea tronsonului DJ248D Paun – Tomesti – DN28 cuprins între km. 11+845 ÷ 15+482, Etapa I: km. 13+482 ÷ 15+482”, se arata in adresa Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi.

Comentarii
Adauga un comentariu