Actualitate

Consilierii judeteni PSD au refuzat sa participe la sedinta extraordinara de astazi – FOTO

Publicat: 05 sept. 2016

Dupa ce consilierii judeteni PMP si PNL au convocat o sedinta extraordinara de plen a Consiliului Judetean Iasi, reprezentantii PSD au refuzat sa participe la aceasta sedinta. Motivatia social-democratilor vine in urma faptului ca liberalii ar fi incercat sa dea o lovitura de imagine inainte de alegerile generale. Consilierii PSD sustin faptul ca cei din PMP si PNL nu au venit cu nimic nou pentru Master-Planul de transport si nu au vrut decat sa demareze toate lucrarile din proiect simultan. De cealalta parte, liderii PNL au spus ca vor ca bugetul Master-Planului de transport sa fie impartit in mod egal si nu cu prioritati asa cum ar fi vrut PSD. Liderii social-democrati au mai adaugat faptul ca este imposibil ca toate lucrarile din Master-Plan sa fie derulate simultan avand in vedere ca unele lucrari au inceput deja si chiar au fost decontate de Guvern.

UPDATE: Chiar inainte de sedinta extraordinara programata la ora 11, liderii PSD Iasi au organizat o conferinta de presa in care au explicat situatia proiectului.

Citeste si: Consilierii judeteni discuta modernizarea drumurilor judetene intr-o sedinta extraordinara

 
Comentarii
  • Articol fara cap si coada…
    In prima parte : ” Consilierii PSD sustin faptul ca cei din PMP si PNL nu au venit cu nimic nou pentru Master-Planul de transport si nu au vrut decat sa demareze toate lucrarile din proiect simultan. :”
    In a doua parte : ” Liderii social-democrati au mai adaugat faptul ca este imposibil ca toate lucrarile din Master-Plan sa fie derulate simultan avand in vedere ca unele lucrari au inceput deja si chiar au fost decontate de Guvern.”

    Adevarul e ca pe cei de la PSD ii doare in cot de nevoile oamenilor si cand e vorba sa ia o decizie..fug ca potarnichele… Care lovitura de imagine. ? Vor PNL si PMP sa faca drumuri…..PSD nu e de acord ? Problema e in a discuta si stabili cum se cheltuie banii…iar PSD nu vrea sa dea socoteala nimanui…Oare de ce ?

  • Abia astept ca si in aceasta seara, la Radio Iasi, la „Tribuna partidelor parlamentare”, la ora 20,10, sa-l aud DIN NOU pe Cristinel Stanciu, cum se lupta PSD cu drumurile astea judetene… In felul asta o sa castigati alegerile, cu demagogia voastra nerusinata? Judetul se ineaca in GLOD, iar voi va fandositi ca niste fete batrane in fata primei matarangi din viata voastra: ba ca nu e dreapta, ba ca-i crapata la capat…

Adauga un comentariu