Actualitate

Consilierii locali PMP aproba modificarile facute in organigrama Primariei Iasi

Publicat: 12 apr. 2017
Partidul Miscarea Populara a votat noua organigrama a Primariei Municipiului Iasi intrucat hotararile luate in cursul zilei de ieri reprezinta un pas inainte pentru dezvoltarea orasului Iasi.
Au fost trei argumente principale care au dus la aceasta decizie: modificarile operate la Institutia Arhitectului Sef, restructurarea Directiei de Administrare a Patrimoniului Public si Privat (DAPPP) si infiintarea Autoritatii Urbane. „Am remarcat infiintarea unui nou compartiment in cadrul serviciului de urbanism si anume, Compartimentul de design si arhitectura urbana, care mi se pare absolut necesar pentru un oras ca al nostru. Cand mi-am inceput mandatul am propus in prima sedinta a comisiei de urbanism angajarea in cadrul serviciului de urbanism a unor peisagisti si designeri care sa se ocupe de estetica orasului. Cred ca acest nou compartiment se pliaza pe propunerea mea si sper sa fie angajati tineri specialisti, talentati, cu viziune, ca Iasul sa aiba aspectul pe care il merita”, a declarat Violeta Gaburici, consilier local PMP.
De asemenea, PMP Iasi aproba modificarile facute pentru ca in acest fel se va sparge monopolul instituit la nivelul primariei, cand documentele stateau in pixul unui singur angajat. In acest fel, iesenii vor pierde mai putin timp plimbandu-se pe holurile institutiei si isi vor rezolva mult mai rapid problemele. „Infiintarea unui birou de Urbanism IT este o decizie extraordinara si sper ca acest lucru va duce la reducerea considerabila a timpului de asteptare pentru certificatele de urbanism si autorizatiile de construire. Este o masura necesara pentru o primarie care doreste sa tina pasul cu cetatenii”, a completat consilierul local.  


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit