Local

Consilierii muncipali au dat in patima darniciei

Publicat: 26 nov. 1999

Intruniti in sedinta extraordinara, ieri, consilierii municipali au aprobat alocarea a 30 milioane de lei din bugetul local, pentru cheltuielile ocazionate de inaugurarea Pietei Natiunii. Intrucit Piata Natiunii constituie „realizarea” muncipalitatii, Consiliul Local a decis ca institutia judeteana, respectiv Consiliul Judetean, sa aiba o contributie baneasca de 10 milioane de lei. Evenimentul inaugurarii a fost programat de ziua nationala a Romaniei – 1 Decembrie.
Kitsch-ul (Piata Natiunii), comandat de primarul Simirad si acceptat de majoritatea consilierilor muncipali, a fost executat din banii pentru reparatiile strazilor, de la invatamint etc. Valoarea totala a fost deconspirata dupa finalizarea lucrarilor la Piata Natiunii, adica dupa doi ani. In urma cu citeva zile, masina de vot din Consiliul Local a aflat ca Piata Natiunii a costat 7,5 miliarde lei, bani cu care se puteau achizitiona doua blocuri de locuinte sociale.
Un alt punct la fel de „important” al sedintei de ieri a fost alocarea a 5 milioane de lei, tot din bugetul local, pentru premierea celui mai frumos balcon din acest an.
MDloading...

Adauga un comentariu