Eveniment-Social

Consilierul Ionel Agrigoroaei, din nou impotriva propriului partid

Publicat: 13 feb. 2012
1
Consilierul local PD-L Ionel Agrigoroaei critica, din nou, politica partidului din care face parte. Marul discordiei: tot proiectul parcarii subterane din parcul Teatrului National „Vasile Alecsandri”, proiect care a fost respins in sedinta extraordinara de astazi prin impotrivirea alesilor democrat-liberali.
„Prin renuntarea la parcarea subterana, din fata Teatrului National din Iasi, Iasul este sabotat prin cel mai grotesc mod posibil. Aceasta decizie impotriva Iasului a putut avea loc datorita frustrarilor, razbunarilor, satisfactiilor personale ieftine impotriva primarului Nichita, poate combinat si cu interesele personale (a unuia sau cel mult doi consilieri), prin manipularea grupului de consilieri PDL impotriva interesului general”, sustine Agrigoroaei.
Comentarii
  • Nu exist pro sau impotriva partidului. Toate astea sunt pretexte de a ne distrage atentia de la furaciuni. Toti fura de comun acord, indiferent de partid. Oricum, NU EXISTA PARTIDE. PDL si USL aceeasi mizerie

  • mai scutiti-ne cu declaratiile si faptele marete ale dlui consilier agrigoroaie.Te umfla rasul numai cand ii vezi mutra analfabeta,nu sa mai ai curiozitatea sa vezi daca a facut ceva de cand e consilier.E vai de mama lui. nu mai stie pe unde sa se ascunda ca-l cauta zeci de oameni sa le achitele datoriile de la firma,cele personale si pe cele de pe la crasma,pe unde mai trece din cand in cand sa-si aduca aminte de vremurile cand era domn…cica!Mai auziti de el vreo 3 luni ,pana i se termina mandatul,apoi intra in necunoscut.Sau va fi cunoscut post mortem,de cei care au cumparat pretioasa carte,despre cat de prost poti fi,sa mergi din faliment in faliment,sa nu inveti nimic din asta si acum sa fii intr-un mare rahat.Mai are noroc de nevasta-sa ca-i un pic mai smechera,inca se mai invarte,mai da cu papagalul pe ici pe colo si tine casa si copii in felul asta.In rest,doar munca si relatiile corecte cu oamenii ,cu prietenii si privind realitatea in fata ,nu traind din amintiri si povesti inventate ii vor ajuta sa-si revina!Incepe-ti de maine,chiar.

Adauga un comentariu