Local

Consilierul judetean PMP, Alin Aivanoaei: Cine mai crede in PSD?

Publicat: 23 mai 2019
1

Consilierul judetean Alin Aivanoaei, liderul PMP din consiliul judetean, realizeaza, intr-o postare pe o retea de socializare, o retrospectiva a promisiunilor PSD din campanie. Alin Aivanoaei sublineaza faptul ca, in trei ani de mandat, PSD, nu a facut nimic pentru Iasi, iar ca drept marturie da exemplu pe cei 900 de kilometri de drum judetean  care arata ingrozitor. Intr-o alta ordine de idei, Alin Aivanoei, mai sublineaza faptul ca Partidul Social Democrat face promisiuni doar in campanie. 

Disputa pe drumurile din judet. Liderul opozitiei cere conducerii CJ Iasi sa treaca la treaba
'' CINE MAI CREDE IN PSD?
Dupa 3 ani de stagnare a judetului Iasi, au inceput iar sa apara promisiunile PSD!
DE CE ?? Pentru ca e CAMPANIE ! 
De ce nu s-a facut nimic in cei 3 ani de mandat pentru drumurile judetene si brusc, toate au aparut acum?
Din 1050 km de drumuri ale judetului Iasi, Maricel Popa recunoaste intr-o postare dezastrul si promite asfaltarea a 900 km! Unde a fost Maricel Popa in toti acesti 3 ani? Sa nu ne lasam amagiti din nou!''  se arata in postarea publicata de Alin Aivanoaei pe Facebook.

Comentarii
  • Noi,Ieșenii credem in PSD mă haladit basist! Când vezi și analfabetul asta cu ifose de lider politic și om subțire intelectual,îți vine sa dai cu cutâtu-n piatră! Dispari mâ gangster rudimentar’

  • Alinu Aivanoiu este un golănoi fost director pe la gip est mare firmă de paznici,numai contracte cu spitale etc,care a învățat la UPA lui NAE și bătea ziariștii de la bzi care acu pentru banii lui Alinu au uitat..deh.Acu dă lecții la alții când el plătea proștii cu doi lei ora.. marș mă!!

Adauga un comentariu