Eveniment-Social

Consiliul Județean își adaptează activitatea la noile reguli pentru combaterea pandemiei

Publicat: 25 oct. 2021
Conducerea Consiliului Județean Iași a stabilit ca activitatea cu publicul și programul angajaților instituției să se desfășoare potrivit reglementărilor stabilite prin HG 1130/22.10.2021

Conducerea Consiliului Județean Iași a stabilit ca activitatea cu publicul și programul angajaților instituției să se desfășoare potrivit reglementărilor stabilite prin HG 1130/22.10.2021.
Accesul publicului în incinta Consiliului Județean va fi permis cu dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, prin prezentarea rezultatului negativ al unui test RT PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, numai vechi de 72 de ore, sau a rezultatului negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția c uvirusul SARS-CoV-2 numai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a15-a zi și a 180-azi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Persoanele care nu se încadrează în aceste categorii, pot solicita online actele de care au nevoie la adresa de email [email protected] Înmânarea documentelor în original se va realiza doar în baza unei programări, într-un spațiu special amenajat la intrarea în instituție, cu respectarea măsurilor sanitare.

În toate departamentele Consiliului Județean, angajații vor veni la serviciu în două serii, de la ora 07,30 și de la ora 08,30. Toate instituțiile din subordinea Consiliului Județean își vor adapta, de asemenea, activitatea în funcție de prevederile HG1130/22.10.2021.

Comentarii
Adauga un comentariu