Actualitate

Consiliul Local trece la rectificarea bugetelor. Sedinta in prag de Anul Nou

Publicat: 27 dec. 2015
1

@ In preajma Anului Nou, consilierii locali ieseni au fost convocati la o ultima sedinta de plen pe 2015 @ Pe ordinea de zi sunt zeci de proiecte de hotarare, printre care si discutii cu privire la bugetul municipiului Iasi

Plenul Consiliului Local Iasi se va intruni maine intr-o noua sedinta ordinara a institutiei, ultima din acest an. Sedinta va avea loc cu incepere de la ora 10.00, in Sala Mare a Palatului Roznovanu. Pe ordinea de zi sunt cateva zeci de proiecte de hotarare, printre care unele rectificari bugetare, acordarea unor personalitati iesene titlul de cetatean de onoare a municipiului, dar si aprobarea unor planuri urbanistice zonale. In cadrul acestei sedinte se vor dezbate mai multe solicitari venite de la persoane fizice si juridice privind ridicarea unor constructii noi in intreg orasul.

Plenul Consiliului Local va analiza o serie de proiecte de hotarare. Printre acestea se numara un proiect de hotarare privind predarea cu titlu gratuit catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice prin Compania Nationala de Investitii a bunului imobil situat in Strada Aviatiei nr. 1 si asigurarea conditiilor in vederea executarii obiectivului de investitii legat de construirea unui stadion de rugby in municipiul Iasi. In plus, consilierii locali vor mai analiza si un proiect de hotarare privind aprobarea racordarii la reteaua de alimentare cu energie electrica a iluminatului public din municipiul Iasi a retelei de iluminat arhitectural aferenta obiectivului Palatul Culturii. Totodata, consilierii vor mai avea de dezbatut si unele proiecte privind aprobarea unor planuri urbanistice in mai multe puncte din municipiu”, au mentionat reprezentantii Primariei Iasi. Astazi, consilierii locali se vor intruni intr-o sedinta a comisiilor de specialitate pentru a analiza in prealabil toate aceste proiecte de hotarare.

Adauga un comentariu