Sport

Constantin Budescu ar putea trai un soc in Arabia Saudita: „Daca nu va face asta, in doua luni va fi înapoi în tara”

Publicat: 01 iul. 2018
1

Antrenorul Ciprian Panait, fost la Al-Hilal si Al-Raed, a vorbit despre plecarea lui Budescu în Arabia Saudita. Tehnicianul a recunoscut ca îl urmareste pe Budescu de foarte mult timp si a marturisit ca se astepta ca "Budi" sa ajunga la un alt nivel.

"Ma asteptam ca Budescu sa ajunga la un alt nivel. Pentru mine e o dezamagire pentru ca îl stiu de când era foarte mic, si juca la Petrolul. Ma asteptam sa evolueze mai mult. L-am urmarit când eram la Rapid si toata lumea facea presiuni asupra domnului Copos, sa-l ia ca e jucator bun. Eu nu am crezut în el! Toata lumea e de acord ca are calitate, ar însemna sa nu fii realist si corect sa spui altceva. Are niste calitati uluitoare. La Budescu problemele sunt de alta natura. Din punctul meu de vedere, va avea o mare problema în Arabia Saudita. E un jucator care joaca doar când are mingea. Daca nu întelege ca acolo trebuie sa munceasca si sa faca mult mai mult decât a facut aici, în România, în doua luni va fi înapoi în tara. Budescu e un norocos ca se duce cu Sumudica antrenor, pentru ca Sumudica l-a sprijinit, îl întelege si stie sa îl puna în valoare", a spus Ciprian Panait, pentru Digi Sport.

Formatia Al-Shabab a pus pe masa 2.5 milioane de euro pentru transferul lui Budescu, FCSB a acceptat, dar contractul dintre jucator si noua echipa a lui Marius Sumudica nu a fost înca parafat.

Conform lui MM Stoica, Budescu n-a semnat pâna acum si asteapta sa primeasca o copie a contractului. Arabii anuntasera pe retelele de socializare ca mijlocasul român a semnat un contract valabil pe trei ani, dar situatia nu e lamurita pâna la aceasta ora.

Constantin Budescu e cotat la 2.5 milioane de euro de site-ul transfermarkt.de.

Adauga un comentariu