Sport

Constantin Budescu va castiga o avere la noua echipa a lui Marius Sumudica. Detaliile contractului

Publicat: 29 iun. 2018
1

Constantin Budescu a fost prezentat oficial la Al Shabab. Noua echipa antrenata de Marius Sumudica a publicat informatia pe Twitter, alaturi de o poza spectaculoasa, alb-negru, în care sunt anuntate câteva date despre el.

Fostul jucator de la FCSB si-a dat acordul aseara pentru transferul la echipa din Arabia Saudita, acolo unde va purta tricoul în culorile negru si galben si va fi antrenat din nou de Marius Sumudica, cel care l-a mai pregatit la Astra, când a si câstigat Cupa si Supercupa României. La mijlocul sezonului 2015-2016, Budescu s-a transferat de la Astra în China, însa a contribuit si el la titlul obtinut de echipa lui Sumudica în acel sezon.

Internationalul român va semna un contract valabil trei sezoane si va fi remunerat cu un milion de euro pe an. În aceste conditii, FCSB se desparte de un jucator extrem de important, dar Gigi Becali mai bifeaza o afacere de succes, primind 2,5 milioane de euro si având astfel un profit de 1,5 milioane de pe urma acestui transfer.

Cu putine zile în urma, la Al Shabab a ajuns si antrenorul Marius Sumudica, pe 14 iunie, dupa ce a refuzat în ultimul moment o oferta din Turcia.

20.000 de euro pe luna primea Budescu la FCSB
100.000 de euro la începutul fiecarui sezon îi platea Gigi Becali lui Budescu
196 de meciuri, 73 de goluri, 64 de pase de gol are Budescu la Astra
37 de meciuri, 14 goluri, 12 pase de gol are Budescu la FCSB
4 meciuri si o pasa de gol a reusit Budescu la Dalian Yifang, singura sa aventura externa

Adauga un comentariu