Eveniment-Social

Constantin Cojocaru a fost demis

Publicat: 07 mart. 2007
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:78368;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

• Dupa ce a injurat si amenintat un redactor al cotidianului ZIUA de Iasi, Constantin Cojocaru a fost inlocuit din functia de purtator de cuvant al Regiei Autonome de Gospodarie Comunala si Locativa (RAGCL)

Incepand de ieri, Constantin Cojocaru, fost director al Regiei Autonome de Gospodarie Comunala si Locativa (RAGCL) din Pascani, nu mai indeplineste functia de purtator de cuvant al institutiei. Dupa ce s-a comportat ca pe propria mosie si a avut un limbaj de borfas, injurandu-l si amenintandu-l pe unul dintre redactorii cotidianului ZIUA de Iasi, conducerea RAGCL a decis inlocuirea acestuia din functia de purtator de cuvant. Astfel, pana la prima intalnire a Consiliului de Administratie al RAGCL, noul purtator de cuvant va fi Eugen Petranici, directorul adjunct al unitatii.

„Noul purtator de cuvant al regiei va fi numit la prima intalnire a Consiliului de Administratiei. Pana atunci, eu sunt cel care voi da relatii cu privire la RAGCL”, a spus ieri Eugen Petranici, directorul adjunct al regiei. Indignat de comportamentul fostului purtator de cuvant al regiei s-a aratat si viceprimarul municipiului, Dumitru Pantazi. „Nu se poate asa ceva! Este o institutie publica si nu face fiecare ce vrea acolo. Institutia nu este a domnului Cojocaru si nu trebuie tarata in razboaiele personale ale acestuia”, a declarat, uimit de cele intamplate, Dumitru Pantazi. Reamintim ca luni, 5 martie 2007, Constantin Cojocaru a agresat verbal un reporter de la ZIUA de Iasi. Enervat la culme ca in urma cu o saptamana cotidianul ZIUA de Iasi a relatat pe larg despre caracatita spatiilor comerciale pe care a patronat-o in mandatul sau de director, Cojocaru, actual purtator de cuvant al RAGCL, l-a amenintat si l-a injurat ca la usa cortului pe semnatarul acelor dezvaluiri. Totul s-a petrecut in incinta RAGCL, acolo unde Cojocaru lucreaza ca purtator de cuvant si este platit din banii pascanenilor. „Mai animalule, mai nesimtitule, iesi afara din unitate, ca nu iti dau nici o informatie, nimic. Nu ai ce discuta cu mine. Ai grija ce faci, cine te crezi tu? Nu am ce discuta cu voi, dupa ce ati scris de mine in ziar acum veniti aici? Puteti sa mergeti sa ma reclamati oriunde ca nu vreau sa vorbesc cu voi”, a urlat Constantin Cojocaru, dupa care a chemat paznicul regiei sa-l scape de ziaristi. Mai mult decat atat, Constantin Cojocaru era cat pe ce sa ajunga consilier local dupa plecarea tanarului Iulian Moraru de pe listele Partidului Social Democrat.

Adauga un comentariu