Magazin

Constantin Iosef, obsedat de kilogramele in plus? Isi certa fosta sotie ca s-a ingrasat, desi arata perfect! – FOTO

Publicat: 21 dec. 2012

La inceputul anului, cand s-a aflat ca Teo Trandafir si-a gasit perechea si urmeaza sa se casatoreasca, toata lumea l-a privit pe Constantin Iosef ca pe barbatul care poate sa ii aduca zambetul pe buze vedetei greu incercata in ultima perioada de tot felul de necazuri.

Lunile au trecut, s-au casatorit, au dat tuturor impresia ca sunt cuplul perfect, dar acum, la sase luni dupa nunta, au anuntat ca divorteaza. Imediat dupa, mai multe persoane din anturajul cuplului au simtit nevoia sa faca mici comentarii. Pe blogul personal, blogoslovnic.blogspot.ro, Corneliu N. Vaida, amicul lui Teo, a postat un articol despre el, in care il numeste „un smecher, un vanator de zestre de duzina, un ratat”, scrie Cancan.

„Stiam ce fel de femei iti plac, stiam pana si faptul ca ii faceai scandal fostei neveste ca s-a ingrasat doua kile!”, mai scrie Corneliu Vaida.

Cei care o cunosc pe fosta sotie a lui Constantin Iosef, Cerasela Simona Hodobetiu, ar putea fi uimiti de acest comentariu fiindca aceasta arata aproape perfect, la cei 44 de ani ai sai, dupa doua sarcini. E drept, a fost sportiva de performanta, patinatoare si merge de cateva ori pe saptamana la sala.

Adauga un comentariu