Din lumea filmului

Constantin Zamfirescu despre intervenția chirurgicală suferită: “Mi-am văzut organul în disecție și m-am speriat”!

Publicat: 06 nov. 2020
Constantin Zamfirescu in bucatarie cu un mixer
Actorul Constantin Zamfirescu a vorbit despre intervenția chirurgicală suferită în urma cu o săptămână.

Actorul Constantin Zamfirescu a vorbit despre intervenția chirurgicală suferită în urma cu o săptămână. Situația s-a înrăutățit brusc pentru celebrul actor din serialul “Trăsniții”. În urmă cu o lună de zile acesta nici nu bănuia că este grav bolnav. Intre timp actorul a fost supus unei intervenții chirurgicale  în urmă căreia i-a fost extirpat un rinichi.

Actorul a descoperit o formațiune suspectă pe rinichi la un control de rutină, la clinica privată a unui prieten.

Constantin Zamfirescu despre intervenția chirurgicală suferită

“Gogoașă”, după cum este cunoscut din serialul “Trăsniții”, a declarat că a ajuns să își facă controlul medical întâmplător și că nicio clipă nu s-a gândit  că are o tumoră malignă pe rinichi.

”Le mulțumesc celor care și înainte de intervenție dar și în timpul intervenției m-au susținut foarte tare, moral și am primit și ajutoare materiale din partea unor foarte buni prieteni. Trebuie să mulțumesc cu ocazia asta șansei pe  care am avut-o. Iar dacă stau să mă gândesc, această șansă am primit-o când s-a născut David – de aici a pornit… David, când a împlinit 7 ani, mi-a cerut să-i fac un tort special. Și după ce am făcut acel tort special și mi-a ieșit foarte bine, au pornit comenzile și torturile.

Toată chestia asta a dus ca în final, în toamna acestui an, să fiu solicitat să fac un tort pentru o familie care aniversa 14 ani de căsătorie, domnul și doamna Doca. Domnul George Doca este îngerul meu păzitor, pentru că după ce m-a cunoscut și mi-a cunoscut povestea și istoria familiei și nu a fost una așa, anostă, impresionat, mi-a oferit un serviciu gratuit la clinica dânsului, o analiză completă. În prima zi de analize am constatat cu domnul doctor Dumitrache prezența suspectă a acestei formațiuni pe rinichiul drept.

S-a confirmat la un al doilea examen și faptul că era o tumoră malignă, după ce am făcut un examen CT și în mai puțin de o săptămână și jumătate eram deja internat”, a povestit actorul.

Constantin Zamfirescu a rămas șocat când și-a văzut propriul rinichi

Constantin Zamfirescu a vorbit despre intervenția chirurgicală suferită și de faptul că a rămas șocat când și-a văzut propriul organ.

”Am mai puțin de o săptămână după ce am fost supus intervenției chirurgicale de nefrectomie, așa se numește scoaterea totală a rinichiului afectat pe care l-am văzut în disecție și care m-a speriat la modul în care arăta.

Nu știu dacă v-am mai zis, este o formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn și are se poate dezvolta până la etape foarte grave, până la T3, T4, știind că T4 este final și fără șanse. Eu am avut un T1 spre T2, acum sunt în recuperare”, a povestit Constantin Zamfirescu la un live pe pagina de Facebook a trupei Sabotorii.

Fiica actorului a murit în urmă cu câțiva ani

Constantin Zamfirescu a fost încercat de viață de mai multe ori pana la operatia recenta. În urmă cu cinci ani, actorul a declarat că își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, fiind victima unui malpraxis la naștere. Medicii care s-au ocupat de nașterea mamei lui nu s-au ocupat îndeajuns de ea.

Am un accident vascular cerebral din naştere şi jumătatea mea dreaptă cerebrală este afectată. Am o semipareză. În condiţiile acestea jumătatea stângă a preluat funcţiile şi se chinuie să mă ţînă în viaţă şi să mă ajute să fac tot ceea ce fac”, a povestit Constantin Zamfirescu.

Mai mult, actorul a povestit că primul său copil a trăit doar câteva zile. Este vorba despre o fetiță, Anastasia, care a fost afectată de două virusuri. Ei bine, asta nu este tot. Soția sa a mai născut doi copii, o fetiță și un băiat, iar cea mică s-a născut cu o malformație. Aceasta are o o tumoare în obrazul drept, care se dezvoltă cu trecerea anilor.

Adauga un comentariu