Eveniment-Social

Constructorii de la Fundatie folosesc apa de la fantanile arteziene – FOTO, VIDEO

Publicat: 23 iul. 2012

@ Muncitorii de pe santiere folosesc fantanile artezine pentru a-si spala ustensilele si a se alimenta cu apa

Fantana arteziana de la Palatul Copiilor este batjocorita de muncitorii din Fundatie. Apa din fantana arteziana situata in parcul de la Palatul Copiilor a ajuns sa fie folosita de muncitorii care lucreaza in Fundatie la pasajul subteran. Astfel, ieri dimineata, cativa muncitori carau apa din fantana, cu galeti pline de ciment si var, la santurile din jurul cladirii Parchetului. Lucrarile erau atent supravegheate de o echipa a companiei E.ON Moldova. Chiar daca inclusiv inginerii de la Vega 93 Galati erau in zona, nimeni nu parea sa dea doi bani pe dotarile parcului.

De altfel, nu-i un secret ca cei de la Vega 93 par sa-si deruleaze activitatea intr-o deplina bataie de joc. Angajatii companiei galatene s-au mai facut remarcati atunci cand au instalat o toaleta ecologica in mijlocul strazii, chiar in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza. Municipalitatea a anuntat ca va face verificari in ceea ce priveste faptele prezentate de reporterii BUNA ZIUA IASI, urmand a dispune sanctiuni pentru cei vinovati de utilizarea apei din fantana arteziana pentru spalatul ustensilelor.

„Nu este corect ce fac. Fantana arteziana nu este chiuveta santieristilor, chiar daca acestia lucreaza pentru proiectele municipalitatii. Vom lua masuri daca aceste lucruri se confirma. Speram ca aspectele sesizate reprezinta doar un caz izolat. Vom face verificari”, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al primariei.

Comentarii
  • TIPIC ROMANESC….
    CEL MAI BINE,TRAIESTTI IN STRAINATATE,VII IN ,,CONCEDIU,, O LUNA,STAND NUMAI CU FAMILIA IESIND NUMAI LA MUNTE (K LA MARE E PLINA PLAJA DE TARANI CU CASETOFANE DATE LA MAXIM,PATURI LANGA PATURI) stai la un hotel de ,,cinci,, stele kre e de doua.Si te intorci inapoi in civilizatie!

Adauga un comentariu