Magazin

Consumul de fructe si legume face pielea mai atragatoare decat bronzul

Publicat: 25 feb. 2011
1

Consumul de fructe si legume, in special morcov, ardei gras si verdeturi inchise la culoare, da pielii o stralucire mai atragatoare decat bronzul.

In cadrul studiului realizat la Universitatea St. Andrews din Scotia, subiectii au fost pusi sa aleaga pentru 51 de fete modalitatea în care ar arata mai bine, dintre urmatoarele doua variante: sa le schimbe culoarea pielii pe calculator cu melanina computerizata sau sa dea fetelor stralucirea caracteristica celor care consuma produse ce contin caroten, antioxidant care se gaseste în anumite fructe si legume, potrivit Mediafax.

Subiectii au ales cea de a doua metoda, dandu-le modelelor stralucirea pe care ar capata-o daca ar manca cinci mese de fructe si legume pe zi.

Acesta nu este primul studiu care sa arate ca legumele te fac mai sexy, desi este larg raspândita ideea ca bronzul te face mai atractiv. În afara de Julianne Moore si Nicole Kidman, cam toate femeile se simt mai frumoase, mai increzatoare, si chiar mai slabe, atunci cand sunt bronzate. Stau marturie bronzul de dinainte de nunta, succesul cremelor autobronzante, rusinea de a pune piciorul pe o plaja cand esti alb ca branza, dar si revistele de profil care sustin ca bronzul camufleaza celulita si vergeturile.

Adauga un comentariu