Magazin

Containerele modulare – o soluție incredibil de eficiență în construcții

Publicat: 04 mai 2021

Constructiile modulare in afara amplasamentului ar putea fi considerate raspunsurile pentru multe probleme cu care se confrunta in prezent omenirea: lipsa fortei de munca in constructii, necesitatea distantarii sociale in spitale, scoli, centre educationale din cauza pandemiei COVID-19, solutii temporare pentru evenimente sezoniere diverse etc.

Optimizarile in proiectarea si adaptabilitatea cladirilor modulare ca metoda de constructie fac ca proprietatile containerelor modulare sa fi mai atractive pentru dezvoltatori.

Containerele ajuta la economisire, la contracararea lipsei fortei de munca, de timp si materiale. Ca atare, containerele sunt din ce in ce mai populare, iar cererea pentru acestea este in crestere. Folosirea containerelor aduce cateva beneficii cheie.

Ce sunt containerele sau constructiile modulare?

Containerele sunt constructii deja asamblate care se livreaza in locatia in care este nevoie de ele. Pot avea mai multe forme si scopuri. Astfel exista containere mai mici pentru cabinele paznicilor de la intrarea intr-o anumita incinta, containere sanitare cu bai, dusuri, vestiare, containere pentru santiere, cu dormitoare, puncte de vanzare, diverse cabine pentru extinderea unor spatii etc.

Containerele sunt extrem de versatile si pot fi utilizate in locul metodelor conventionale pe o gama larga de proiecte diferite. Astazi, containerele sunt utilizare in mod obisnuit pentru constructia cladirilor sau spatiilor temporare, pe termen lung sau permanent, in numeroase sectoare. Iata cateva din aceste sectoare care pot beneficia de avantajele containerelor:

  • educatie
  • sanatate
  • locuinte pentru muncitori/ santiere
  • sectorul public
  • birouri
  • spatii cu destinatie mixta
  • hoteluri
  • instalatii industriale
  • cladiri comerciale

Avantajele containerelor

– Timpi mici de constructie

Proiectele de containere modulare pot fi realizate cu 30 – 50% mai rapid decat metodele de constructie traditionale. Prin alegerea containerelor, nu trebuie sa va mai ganditi la fundatie, proiecte complete sau alte griji cu privire la conditiile meteo. Containerele cum ar fi dormitoarele, cabinele de paza, baile, vestiarele sunt livrate la fata locului si asezate imediat. In doar cateva ore, containerul poate fi amplasat, cu lumina si alte facilitati interioare.

– impact minim pe santiere

Frumusetea containerelor modulare este ca elimina 80% din activitatea de constructie departe de locatia reala a amplasamentului. Acest lucru face ca containerele sa fie ideale pentru santiere, spatii industriale, spatii comerciale etc. Practic, va puteti continua cea mai mare parte a activitatilor obisnuite fara intrerupere, in timp ce containerele vor fi aduse in locatia dorita.

– proiecte flexibile

Unul din principalele avantaje ale constructiei modulare este designul personalizat, ceea ce inseamna ca fiecare cladire este adaptata nevoilor dumneavoastra. Cladirile modulare pot fi personalizate pentru a se potrivi exact cu cerintele dumneavoastra de spatiu si buget.

Gratie designului personalizat, cladirile modulare sunt extrem de flexibile. Fie ca aveti nevoie de un spatiu suplimntar pentru o sala de gradinita, un birou, un studio, o clasa scolara sau o sala de muzica, containerele pot satisface cerintele dumneavoastra de spatiu suplimentar flexibil perfect.

– constructii de calitate

Containerele sunt fabricate din materiale de calitate si sunt atat de rezistente incat pot face fata fara probleme ploilor, ninsorilor, vantului puternic, furtunilor si altor conditii meteo nefavorabile. Sunt protejate de umiditate si intemperii. Sunt prietenoase cu mediul inconjurator si de obicei sunt create din materiale ecologice sau reciclate. Pentru ca sunt fabricate in afara amplasamentului asigura si mai putine deseuri. Unul din avantajele containerelor este ca puteti fi sigur ca investiti intr-un proces de constructie durabil de la inceput pana la final.

Unde gasiti containere de vanzare?

Pentru containere birouri, sanitare (bai, dusuri, toalete), cabine, containere de locuit, cabine pentru paza etc, vizitati www.containerul.ro. O gama uimitoare de containere va asteapta pentru a lua cea mai buna decizie pentru eficientizarea costurilor si activitatii de orice natura.

Adauga un comentariu